in

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Νέα έρευνα δικαιώνει τις γυναίκες με καμπύλες… Αυτά είναι τα «υπέρ» τους!

Οι γυναίκες που έχουν ένα σώμα με καμπύλες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Και δεν είναι μόνο πως είναι ελκυστικές για πολλούς άνδρες, αυτό είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς γνωρίζαμε.

Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες με μεγάλους γλουτούς είναι πιο έξυπνες και πιο ανθεκτικές στις χρόνιες ασθένειες!

Ο επικεφαλής της έρευνας Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος διαβεβαιώνει ότι το λίπος που συγκεντρώνεται γύρω από τους γοφούς είναι καλό και δεν επιβαρύνει τον οργανισμό. Στην πραγματικότητα ο σκοπός της έρευνας ήταν να διερευνηθεί σε ποια σημεία του σώματος το λίπος λειτουργεί ευεργετικά.

Διαφήμιση

Στην έρευνα συμμετείχαν 1ήταν λιγότερο ευπαθείς στο διαβήτη και είχαν χοληστερίνη σε χαμηλότερα επίπεδα σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Infobae.

Aπό την έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι γυναίκες με μεγάλους γλουτούς είχαν μεγαλύτερη ποσότητα Ω-3 λιπαρών, τα οποία βοηθούν μεταξύ άλλων και στην ανάπτυξη και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

Συνεπώς, οι πιο juicy γυναίκες έχουν κάθε λόγο να χαίρονται και να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρίτα Όρα: Πέταξε την μπλούζα της για μια σέξι selfie φωτογραφία στον καναπέ!

Η επιστήμη μίλησε: Οι γυναίκες φταίνε για την κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση των ανδρών!