in

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτός είναι ο πιο γκαντέμης παίκτης που συνάντησε ποτέ σε τηλεπαιχνίδι. Viral Video

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη νέα ενότητα που έχει στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου θυμάται διάφορες στιγμές από το παρελθόν.

Σήμερα θυμήθηκε την εποχή που παρουσίαζε στο Mega το μεγάλο παζάρι. Ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι που έκανε τα μηχανάκια της agb να χτυπάνε κόκκινο!Το παιχνίδι δεν ήθελε γνώσεις παρά μόνο τύχη.

Να θυμίσουμε ότι λίγα χρόνια πριν προσπάθησε να το επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ όμως για άλλη μία φορά κατέληξαν στα δικαστήρια αφού ο χορηγός που ήταν η εταιρεία dealber δεν έδινε τα δώρα στους παίκτες!

Διαφήμιση

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα αναπόλησε τον τρόπο με τον οποίον προσπαθούσε να ενημερώσει τους παίκτες για το πού βρίσκονται τα δώρα. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι μερικούς παίκτες τους χτυπούσε στην πλάτη από μία μεριά θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους υποδηλώσει τι πρέπει να διαλέξουν!

Εμείς όμως θυμήθηκαμε τον πιο γκαντέμη παίκτη που πέρασε ποτέ από ελληνικό τηλεπαιχνίδι και ήταν στο Μεγάλο Παζάρι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Κυριολεκτικά τον κυνηγούσε ένα σκάφος ο οποίος όμως δεν το ήθελε

Δείτε το βίντεο που αποτελεί το κορυφαίο viral βίντεο γκαντέμη παίκτη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Video: Έβαλε κάμερα στα…μπαλκονια της! Οι αντιδράσεις ανδρών και γυναικών σε ένα πλούσιο μπούστο

Αντριάνα Λίμα: Η φωτογραφία που γκρέμισε το instagram. Στα 40 «τα πετάει όλα». Γυμνή αλλά και με εσώρουχα