in

Mοντέλο του Playboy χρεώνει γυναίκες 2.000 δολάρια για να «παγιδέψει» τον σύντροφό τους στο Instagram

Θα πλήρωνες την Carolina Lekker για να σιγουρευτείς ότι ο καλός σου έχει μάτια μόνο για εσένα; – Πιστεύω και ελπίζω πως όχι!

Tεράστιο χρηματικό ποσό έχει κερδίσει η Carolina Lekker από γυναίκες που πιστεύουν ότι ο σύζυγος ή το αγόρι τους τις απατά και είναι επιρρεπής στους γυναικείους πειρασμούς.

Κάθε υποψιασμένη κοπέλα της δίνει έως και 2.000 δολάρια, προκειμένου εκείνη να στείλει μήνυμα στον καλό της -στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram- και να ξεκινήσει μία «καυτή» συζήτηση μαζί του. Ανάλογα με το πώς θα της απαντήσει ο εκάστοτε ανυποψίαστος άνδρας και αν θα ανταποκριθεί στο ερωτικό κάλεσμά της, θα εξακριβωθεί αν είναι έτοιμος για μία σοβαρή σχέση.

Διαφήμιση

Η καλλονή από τη Βαρκελώνη, η οποία κάποτε κοσμούσε το εξώφυλλο του περιοδικού Playboy Africa, δήλωσε στην βρετανική, ειδησεογραφική ιστοσελίδα Daily Star ότι έχει ήδη βγάλει περισσότερα από 10.000 δολάρια, τσακώνοντας τους «άτακτους» συντρόφους.

H Carolina Lekker στο εξώφυλλο του Playboy Africa

Η Carolina Lekker ξεκαθάρισε ότι επιστρέφει τα χρήματα σε κάθε γυναίκα πελάτη της, εάν ο άνδρας της «περάσει το τεστ πίστης», απορρίπτοντάς την και αρνούμενος να βγει μαζί της.

«Αν δεν ενθουσιαστεί με την κουβέντα μου και παραμείνει συγκρατημένος και ψυχρός, επιστρέφω τα χρήματα στην κοπέλα» δήλωσε το μοντέλο, προσθέτοντας ότι αρκετοί άνδρες δεν έχουν πέσει θύματα των παραπλανητικών και «βρώμικων» μηνυμάτων της.

Για τη μέθοδο που ακολουθεί για «να πιάσει» ένα πιθανό «ζωηρό» αρσενικό, η εκρηκτική Ισπανίδα εξήγησε: «Του στέλνω πρώτα μήνυμα στο Instagram και περιμένω να απαντήσει. Μόλις απαντήσει, συνεχίζω να συνομιλώ μαζί του. Αφού ανταλλάξουμε μερικά μηνύματα, κάνω πιο καυτή την συζήτηση».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Αν μετά από πολλές συζητήσεις μου πει να βρεθούμε, δεν περνάει το τεστ πίστης και εγώ παίρνω τα χρήματα από την σύντροφό του».

Η Carolina Lekker ξόδεψε τα χρήματα που έλαβε από τις γυναίκες σε μία σειρά αισθητικών επεμβάσεων. «Έκανα τέσσερις ρινοπλαστικές» είπε στη Daily Star.

Τον Οκτώβριο του 2021, η πανούργα Ισπανίδα, παραχωρώντας συνέντευξη στην ίδια ιστοσελίδα, εξομολογήθηκε ότι έχει ξοδέψει περισσότερα από 150.000 δολάρια για πλαστικές επεμβάσεις, σε μία προσπάθεια να αποκτήσει «το πιο ακριβό σώμα στο Instagram».

Εκτός από τις επεμβάσεις στη μύτη της, έχει κάνει face lift, λιποαναρρόφηση και ανόρθωση των γλουτών της με ενέσεις.

«Είναι διαφορετικός πόνος, αξίζει τον κόπο, καταλαβαίνεις;» υποστήριξε το μοντέλο για τις πολλαπλές αισθητικές επεμβάσεις της.

Παρόλο που η Carolina Lekker παραπλανά και «παγιδεύει» ανυποψίαστους άνδρες, στέλνοντάς τους καυτά μηνύματα στο Instagram, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παίρνουν πρωτοβουλία και προσπαθούν να την γνωρίσουν, επικοινωνώντας αρχικά μαζί της στα social media.

To εντυπωσιακό μοντέλο του Playboy μπορεί να υπερηφανεύεται για τους περισσότερους από 500.000 ακολούθους της στο Instagram, τους οποίους κολάζει με τις σέξι και ημίγυμνες φωτογραφίες της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαίρη Συνατσάκη: Εκτός από επαγγελματίας ομοφυλόφιλη… Ως παιδί ήμουν ψυχάκι

Μαρία Μπεκατώρου: Τα ΡΟΖ VIDEO και η μήνυση σε θαυμαστή