in

Μόνικα Μπελούτσι: Πέφτει στα πατώματα, μοιράζει υπογλώσσια και θυμίζει τη Μαλένα

Ήταν πριν λίγα χρόνια όταν για αρκετό καιρό η Μόνικα Μπελούτσι είχε αποφασίσει να μείνει σε ιταλικά όρια και να αφήσει τα διεθνή. Όλες τις οι δουλειές της για 3 σχεδόν χρόνια ήταν μόνο για την Ιταλία.

Άλλωστε, μετά τον χωρισμό από τον Βενσάν Κασέλ ήθελε λίγο χρόνο να μείνει μακριά από τα φώτα.

Η επιστροφή της βέβαια ήταν πιο δυναμική από ποτέ και ως το γηραιότερο- και πιο σέξι θα πούμε εμείς- Bond Girl φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά σε αυτό το διάστημα, με το κόνσεπτ να μας είναι ιδιαιτέρως γνώριμο.

Διαφήμιση

Η Μόνικα φωτογραφήθηκε για το Vanity Fair και μας υπενθυμίζει ότι ο χρόνος μαζί της ήταν πάντα ευνοϊκά διακείμενος και πως η θέση της στην ανδρική κοινωνία θα είναι αυτή της βασίλισσας.

Με κoρμάκι, με διαφανή καπαρντίνα, με σουτιέν και κόκκινη φούστα, η Μόνικα δείχνει τον πιο καυτό της εαυτό- άλλωστε αυτό είναι το φυσικό της- και ξαπλώνει με μια διαφανή ρόμπα στο πάτωμα για να απλωθεί το πλούσιο στήθoς της και να θυμηθούν οι άντρες τι πληγές τους έχει αφήσει.

Και στο εξώφυλλο ήταν σαν να βλέπουμε τη Μαλένα!
Σ’ ένα σικελικό χωριό του 1942, ο 13χρονος Ρενάτο ερωτεύεται τη Μαλένα, χήρα ενός στρατιώτη, που η ομορφιά της προκαλούσε τη ζήλια των γυναικών.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Σοφία Βεργκάρα γυμvή στη μπανιέρα και προκαλεί αλαλαγμούς στον κόσμο των ανδρών

Ανέκδοτο: Ο Τοτός και η φάρσα στον κρεοπώλη …! Τρελό γέλιο