in

Μισέλ Λιούιν: Έχει κολλήσει το μπραζίλιαν μαγιό πάνω της και τα οπίσθια έχουν… αρπάξει – Φωτογραφία

Κάθε φορά που την βλέπουμε αναρωτιόμαστε αν εκεί που μένει έχει ποτέ κρύο. Που την χάνεις που την βρίσκεις, σε μια παραλία θα είναι και θα τρέχει, θα παίζει με τον φακό και θα μας επιδεικνύει τα απίστευτα γυμνασμένα της oπίσθια, αλλά και γενικότερα το τoύμπαvο κορμί της.

Η Μισέλ Λιούιν δεν παίζει να έχει ρούχα και κυκλοφορεί μόνο με μαγιό. Επίσης πρέπει να μην της περισσεύουν τα λεφτά της κακομοίρας γιατί όλα της τα μαγιό έχουν ένδεια σε ύφασμα.

Τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στο Μαϊάμι, κάθε μέρα παίρνει σβάρνα κι από μία παραλία της περιοχής που ζει και πpoκαλεί αναταράξεις και υψηλές θερμοκρασίες.

Διαφήμιση

Ειλικρινά σκεφτόμαστε ότι θα πρέπει να είχε αρπάξει περισσότερο στο σώμα της, αλλά αντιθέτως αυτή έχει ένα δέρμα του γάλακτος που έχει κοκκινίσει ελάχιστα σε κάποια σημεία. Στο στέρνο που έχει και τις φακίδες της δηλαδή και φυσικά στα ολοστρόγγυλα oπίσθια της, τα οποία τα καλύπτει με ένα μπραζίλιαν μαγιό στην καλύτερη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Μπέσσυ Αργυράκη Toshihiko

ΣΠΑΝΙΟ Viral βίντεο: Η Μπέσσυ Αργυράκη τραγουδά γιαπωνέζικα και πουλά 2.500.000 δίσκους. Toshihiko

Ήρθε η ώρα να μάθεις την Εντίτα Βιλκεβιτσιούτε: Στέκεται ολόγuμvη μπροστά στη λίμνη και σου συστήνεται