in

Αναστασία Bοσκανίδου: Σε σοκ μετά από επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ. Τι ακριβώς συνέβη στην παίκτρια του ριάλιτι;

Η Αναστασία Βοσκανίδου είναι Ελληνίδα μοντέλο, influencer και τραγουδίστρια ενώ στα πρώτα της βήματα στη showbiz προσπάθησε να γίνει γνωστή μέσα από το ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ the bachelor, όταν διεκδίκησε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου!

Η πρώτη της βέβαια προσπάθεια και γνωριμία με την τηλεόραση ήταν στις οντισιόν του Next Top Model Ελλάδας όταν δοκίμασε να περάσει στον επόμενο γύρο! Δυστυχώς για αυτή η Βίκυ Καγιά ήταν αδέκαστη, εξαιτίας των πλαστικών επεμβάσεων με αποτέλεσμα σχεδόν να την ξεφτιλίσει!

Η Αναστασία Βοσκανίδου που βλέπει τον κόσμο από τα 1,8 μέτρα, δεν το έβαλε κάτω και σήμερα έχει καταφέρει να είναι αναγνωρίσιμη και προσπαθεί να γίνει και επιτυχημένη στο τραγούδι!

Διαφήμιση

Όπου κι αν εμφανιστεί δεν πέρνα απαρατήρητη ακόμα και αν πρόκειται για ένα σούπερ μάρκετ!

Επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ έκανε η Αναστασία Βοσκανίδου και χάζεψε με τις τιμές και την ακρίβεια!

Παρατήρησα τεράστιες διαφορές στις τιμές σε σχέση με παλαιότερα και μέσα από μία ιστορία που δημοσίευσε στο instagram απόρησε για το πώς μπορεί μία οικογένεια με παιδιά να τα βγάζει πέρα.

Κυριολεκτικά έξαλλη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ίνα Λαζοπούλου: H στεναχώρια με την 24χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα Σπυροπούλου

GNTM Εξομολόγηση: Η Τίτσα και το μποξεράκι του Έλβις Πρίσλεϊ. Τον είδα στα 14 όρμησα και…