in

Μιχάλης Ζαμπίδης: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την σύντροφό του – Οι πρώτες δηλώσεις του πρωταθλητή kick boxing

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Iron Mike!

Στο σπίτι τους επέστρεψαν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και αγαπημένη του, Μαρία, αλλά όχι μόνοι τους! Έχουν πλέον μαζί τους τις δίδυμες κορούλες τους!

Το μεσημέρι της Πέμπτης 26/5, η Μαρία πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, με την κάμερα του «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» να βρίσκεται εκεί και τον Iron Mike να λέει, ξεχειλίζοντας χαρά: «Πήγαν όλα εξαιρετικά. Η Μαρία είναι καλά, είναι σαν να μην γέννησε, είναι όπως πριν. Τα μικρά μας είναι υγιέστατα. ΄Έπιασαν τα κιλά που έπρεπε, δεν έχουν κανένα θέμα. Τώρα παίρνω τη συμμορία και πάω σπίτι. Ήταν φυσιολογικός τοκετός, έδωσε αγώνα, είναι πρωταθλήτρια η Μαρία, γέννησε και τα δύο φυσιολογικά. Ήμουν μέσα, έκοψα τους ομφάλιους λώρους. Ήταν σαν αγώνας!».

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τα δίδυμα κοριτσάκια του τη Δευτέρα 16/5 και τώρα είναι πανέτοιμο να βιώσει την οικογενειακή ευτυχία!

Διαφήμιση

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Έτσι κυκλοφορούσε στο Λονδίνο και αναστάτωνε τους πάντες

Συνελήφθη για βιασμό ο πρώην παίκτης του Big Brother Στηβ Μιλάτος – Τι λέει ο δικηγόρος του