Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Μαρ 26, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > «Μια και ήμαστε στην περίοδο των Απόκρεων έβαλαν την κυρία αυτή, ως δόλωμα» – Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος σε Μαρία Καρυστιανού
news

«Μια και ήμαστε στην περίοδο των Απόκρεων έβαλαν την κυρία αυτή, ως δόλωμα» – Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος σε Μαρία Καρυστιανού

Kool Team
Last updated: 16 Φεβρουαρίου, 2025 11:16 μμ
Kool Team
Published: 16 Φεβρουαρίου, 2025
Share
SHARE

Αδιανόητη επίθεση του Μητροπολίτη Ικονίου Θεόληπτου σε Καρυστιανού: «Μια και ήμαστε στην περίοδο των Απόκρεων έβαλαν την κυρία αυτή, ως δόλωμα»

Μια ανάρτηση που έχει ήδη προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις έχει γίνει στο facebook και συγκεκριμένα από λογαριασμό ο οποίος φέρεται να ανήκει στον Μητροπολίτη Ικονίου Θεόληπτο, εκ των επιφανών ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και στενού συνεργάτη του Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

Μέσω του κειμένου που αναρτήθηκε την Παρασκευή (14/2) το πρωί, εξαπολύεται μια ανίερη επίθεση κατά της Μαρίας Καρυστιανού με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και σκληρές εκφράσεις!

Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι… μεταφέρει τον λόγο της αγάπης δεν δίστασε να αμφισβητήσει το πένθος μίας μητέρας που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο το παιδί της.
450531909 962966732296604 8437200122074750575 n 1

«Ο κόσμος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Γνωρίζει ότι πίσω απ’ όλο αυτό που γίνεται, προσπαθούν οι χαμένοι να βγάλουν πολιτικό όφελος. Κανείς, δυστυχώς, δεν ενδιαφέρεται για τις ψυχές που χάθηκαν. Όλα είναι ένα προσωπείο. Μιά καί ήμαστε στην περίοδο των Απόκρεων. Έβαλαν την κυρία αυτή, ως δόλωμα. Κι αυτή, λόγω της φιλοδοξίας της, τους ακολουθεί».

«Απολαύσαμε χθες στις ειδήσεις από την τηλεόραση την γνωστή κυρία να εξέρχεται από το δικαστικό Μέγαρο μετά την κατάθεση μήνυσης κατά του αξιότιμου Εφέτου Ανακριτού κ. Μπακαίμη, με το γνωστό της ύφος δέκα καρδιναλίων, με το μαλάκι της χτενισμένο φρέσκο, μόλις βγήκε από το κομμωτήριο, και με το σχετικό μακιγιάζ της,( μια εμφάνιση μητέρας που πενθεί για το χαμό του παιδιού της!!!). Να συνοδεύετε απ’ όλα αυτά τα απροβράσματα της κοινωνίας, να απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που η ίδια τους κάλεσε να είναι εκεί και να μας κουνάει το δάκτυλο, ως θεά των πάντων.

Σήμερα, ακούσαμε από τον δικηγόρο της ότι δεν βιάζονται να βγει το πόρισμα των ερευνών !!! Μα αυτή δεν ήταν εκείνη που έκανε παράπονα ότι δύο χρόνια δεν έβγαλαν πόρισμα; τώρα δεν βιάζεται; δικαιολογημένα: Πρώτον, διότι γνωρίζει ότι με το πόρισμα που θα βγει, όλα αυτά που λένε περί συγκαλύψεως και εύφλεκτου υλικού και όλες τις υπόλοιπες σαχλαμάρες, θα πέσουν ως χάρτινος πύργος και θα ρεζιλευτούν ακόμη περισσότερο. Και, δεύτερον, θέλουν να κρατήσουν ανοικτό το θέμα μέχρι τις επόμενες εκλογές, μήπως και κερδίσουν κάτι. Αμ δε! Ο κόσμος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Γνωρίζει ότι πίσω απ’ όλο αυτό που γίνεται, προσπαθούν οι χαμένοι να βγάλουν πολιτικό όφελος. Κανείς, δυστυχώς, δεν ενδιαφέρεται γιά τις ψυχές που χάθηκαν. Όλα είναι ένα προσωπείο. Μιά καί ήμαστε στην περίοδο των Απόκρεων. Έβαλαν την κυρία αυτή, ως δόλωμα. Κι αυτή, λόγω της φιλοδοξίας της, τους ακολουθεί. Ερωτώ τον κάθε νοήμονα άνθρωπο: έχει ύφος πονεμένης γυναίκας, που έχασε το παιδί της; κάθε άλλο. Έχει ύφος μιας κυρίας που επάνω στο πτώμα του παιδιού της προσπαθεί να κτίσει καριέρα. Διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσαι!!! Και μη μου πει κάποιος ευφυής άνθρωπος ότι δεν είναι έτσι όπως τα γράφω. Διότι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος, αφότου αντιλήφθηκε τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του, την κατέβασε για να ανεβάσει μια καινούρια σήμερα αναφέροντας τα εξής:

«ΔΗΛΩΣΗ

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά, ότι οι δηλώσεις που έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο και αποδίδονται σε μένα, δεν αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές μου απόψεις και για τον λόγο αυτό ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την σύγχυση που προκλήθηκε.

Ως Ιεράρχης της Ορθόδοξου Εκκλησίας, από την πρώτη στιγμή αυτού του θλιβερού περιστατικού, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και εμέ προσωπικώς, προσεύχομαι καθημερινώς για τις ψυχές αυτών των παιδιών και συμπάσχω με τις οικογένειες τόσο των εκλιπόντων, όσο και των επιζησά ντων αυτής της φρικτής τραγωδίας.

Ο Ικονίου Θεόληπτος»

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
16°C
Athens
clear sky
17° _ 14°
50%
2 km/h
Πε
18 °C
Πα
14 °C
Σα
16 °C
Κυ
16 °C
Δε
17 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

ασχημός Όλα τα άρθρα από το Koolnews
Media

Ελεονώρα Μελέτη: Κέρδισε ξανά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην τηλεθέαση το πρωί

1 Min Read
Media

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 με τρία πρότζεκτ: The 2night Show, Εκατομμυριούχος και… ταξίδια!

1 Min Read
Sports

Έξαλλος ο Άλεκ Πίτερς: Σιγά μη κάνει τα ρεπό του Βεζένκοφ. Με τα διπλά λεφτά και ρόλο στην Εφές

2 Min Read
news

OnlyFans: Τι πρέπει να ξέρεις πριν ανοίξεις λογαριασμό – Οι κίνδυνοι πίσω από την «εύκολη λύση»

3 Min Read
news

Σιάτλ: Βίντεο δείχνει αστυνομικούς να «εξουδετερώνουν» ένοπλο με καταιγισμό πυρών

3 Min Read
Showbiz

Ξέσπασμα από την Αγγελική Ηλιάδη: «Ο έρωτας ήταν καταστροφικός για μένα» – Τι αποκάλυψε για τη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με το παιδί τους

3 Min Read
αεροπλανο ζουγκλα Viral Βιντεο
Medianewsviral

Viral Video: Άθικτο αεροπλάνο στη μέση της ζούγκλας. Είναι η ΧΑΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ Mh370

2 Min Read
news

Οργισμένη δήλωση Κούγια: «Ορισμένοι δεν σέβονται τίποτα – Ο Μπιμπίλας έχει χάσει το μέτρημα με πόσους εραστές άντρες έχει πάει»

7 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?