in

Μετά τη Σάρον Στόουν η Γεωργία Σάλπα: Οι φωτογραφίες με σταυροπόδι που κάνουν θραύση στο Instagram

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Instagram της Γεωργίας Σάλπα ακολουθείται από χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η ελληνικής καταγωγής σταρ, γνωστή για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το άψογο στιλ της, δεν σταματά να εκπλήσσει τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Μεταξύ των πολλών εικόνων που μοιράζεται, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς μια σειρά φωτογραφιών όπου η Γεωργία Σάλπα κάθεται σταυροπόδι φορώντας κοντά φορέματα. Οι συγκεκριμένες εικόνες έχουν γίνει viral, καθώς τραβούν την προσοχή με την κομψότητα και την αυτοπεποίθηση που αποπνέουν.

Στις φωτογραφίες, η Σάλπα φαίνεται υπέροχη, εκτονώνοντας γοητεία και θηλυκότητα.

Διαφήμιση

Φορώντας κοντά, ελαφριά φορέματα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της, η Γεωργία μάς παρουσιάζει τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από το στιλ της.

Όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια, ενώ έχουν αναπαραχθεί σε πολλά διεθνή μέσα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Τι είναι η σεξυπνία και πώς σχετίζεται με το βιασμό;

Σοκ στην πλατεία Βάθη: Στο φως το βίντεο με τη δολοφονία 61χρονου