in

GNTM: Όλγα Ντάλλα η αθλήτρια του Ολυμπιακού σε Video που θα ρίξει το Καραϊσκάκη

Όλγα Ντάλλα

Η Όλγα Ντάλλα με καταγωγή από την Ελλάδα αλλά και το Μόναχο της Γερμανίας είναι 22 ετών αθλήτρια του Ολυμπιακού στην κολύμβηση και τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ. Για εμάς ήταν η φιναλίστ του ριάλιτι μοντέλων GNTM και η νικήτρια της καρδιάς μας

Κατά τις οντισιόν για να μπει παιχνίδι δήλωσε έτοιμη να παρατήσει τον αθλητισμό για χάρη του μόντελινγκ και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται!

Σίγουρα ο αθλητισμός, οι σπουδές στη γυμναστική ακαδημία και η κολύμβηση της χάρισαν αυτό το εκπληκτικό σώμα που διαθέτει το οποίο σε συνδυασμό με το όμορφο πρόσωπο αποτελούν τα όπλα της για να κυνηγήσει το όνειρο της σε αυτό το χώρο.

Διαφήμιση

Η Όλγα Ντάλα έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο όπου κυριολεκτικά αναδύεται από το βάθος της πισίνας σαν γοργόνα!

Έχει πλήρη αρμονία στο σώμα της και οι κινήσεις της είναι εξόχως θηλυκές!

Όλγα Ντάλλα

Άφίσα την έχουν κάνει ξέρω αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού την Όλγα Ντάλλα και όταν παιζόταν το gntm στη θύρα 7 στο ημίχρονο ήταν από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης!

Άλλωστε η Όλγα Ντάλλα έχει ακόλουθους στο Insta της τη μισή θύρα 7 και βάλε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Paris Hilton: Έβαλε την κουλούρα και σοβαρεύτηκε. Πού να ξερε ο γαμπρός Τι έχουμε ζήσει εμείς μαζί της

The bachelor: Σε ποια πρώην παίκτρια έστειλαν τόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος όσο και ο Αλέξης Παππάς για τα γενέθλιά της;