in

Megan Fox: Έσπασε ρεκόρ sexiness με δύο μοναδικά bra top

Τα bra tops έγιναν γρήγορα ένα από τα χαρακτηριστικά look της Megan Fox. Αλλά αυτή τη φορά τόλμησε να φορέσει δύο σε λιγότερο από 24 ώρες, κάνοντας κάποιο νέο ρεκόρ.

Την Κυριακή, η ηθοποιός φόρεσε δύο, πολύ διαφορετικά τοπ, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία με τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly (Colson Baker) στη Νότια Αμερική. Πρώτα, δημοσίευσε μια selfie καθρέφτη στα Stories της στο Instagram, φορώντας ένα ροζ πλεκτό bralette που έδενε μπροστά και ταίριαζε με τη μίνι φούστα της. Το ταίριαξε με μπότες με καρφιά και ένα κολιέ choker, και τα δύο σε baby pink.

Εν τω μεταξύ, ώρες αργότερα, φωτογραφήθηκε με ένα άλλο τοπ, ενώ τραβούσε φωτογραφίες του MGK στα παρασκήνια, καθώς έπαιζε στο Lollapalooza στο Σαντιάγο της Χιλής.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά, η Μέγκαν επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο τριγωνικό σουτιέν με ασημί καρφιά και τιράντες, κάτω από ένα cropped τζάκετ. Στο κάτω μέρος, φόρεσε ένα ψηλόμεσο φαρδύ τζιν, ενώ από αξεσουάρ επέλεξε μια ζώνη με τσιτάχ στάμπα και ένα μαύρο καπέλο με το γράμμα “C” (C για Colson) στο μπροστινό μέρος, σε έντονο ροζ.

Καθώς ο σχεδιασμός του goth γάμου τους είναι επίσημα σε εξέλιξη, το ζευγάρι πρόσθεσε ένα νέο μέλος στην οικογένειά του. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ζευγάρι έδειξε τη νέα γατούλα του με το όνομα Whisky στους θαυμαστές στα social media.

«Καλώς ήρθες Whisky στη συμμορία XX 🔪❤️», έγραψε ο MGK στο Instagram, μαζί με πολλές φωτογραφίες του και της Fox, ποζάροντας με τη νέα τους γατούλα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Megan Thee Stallion: Τολμηρή και σέξι, φορά μικροσκοπικό μαγιό και δείχνει τα οπίσθιά της

Βίκυ Κουλιανού: Mε total black look, εύχεται «Καλή εβδομάδα» και τονώνει το ηθικό των γυναικών