in

Mega: Μελέτη, Μπάρκα, Μενεγάκη και η κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

Το νέο πρόγραμμα του MEGA αποκαλύπτεται σιγά-σιγά για τις καθημερινές.

Οι νέες μεταγραφές Ελεονώρα Μελέτη και Ελένη Μενεγάκη θα είναι το πριν και το μετά του πάμε Δανάη το οποίο συνεχίζει και την επόμενη χρονιά φυσικά με τη Δανάη Μπάρκα.

Η Ελεονώρα Μελέτη θα Ξεκινάει στις 8:00, θα έχει στο πάνελ το Θανάση Πάτρα τον Κωστα Τσουρο και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι έχοντας απέναντί της την εκπομπή της σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία έχει κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει με την ίδια ακριβώς σύνθεση και του χρόνου στον Alpha.

Διαφήμιση

Το παμε Δανάη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και θα συνεχίσει με τη Δανάη Μπάρκα και σίγουρα τον Άρη Καβατζίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα προσπαθεί το κανάλι να στελεχώσει την εκπομπή με νέους ανθρώπους που κάνουν γκελ στις μικρότερες ηλικίες αναζητώντας πρόσωπα από το χώρο του YouTube του Instagram αλλά και των ριάλιτι. Το πάμε Δανάη θα παίζει πιθανότερα 10:00 με 12:00

Τέλος για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη γίνονται σκέψεις για τη διάρκεια που μπορεί να φτάσει ακόμα και τις τρεις ώρες χωρίς ωστόσο να έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως η Ελένη Μενεγάκη θα βρει απέναντι στον ΣΚΑΪ την Ιωάννα Μαλέσκου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση
ελενη μενεγακη στο Mega

Ελένη Μενεγάκη Mega: Δείτε το τρέιλερ. Σε ποιά ζώνη έκλεισε τελικά;

GNTM: Γενέθλια για την Άννα Μαρία Ηλιάδου που βγήκε για ποτό και δάγκωσε τα χειλάκια της