in , ,

Κόκκινη Μπανάνα : Σπάνια Εξωτικά Φρούτα που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν

Περίεργα και εξωτικά φρούτα.
Κόκκινες μπανάνες
Γλυκά εξωτικά φρούτα με γευση σμέουρου ορισμένοι αισθάνονται μάνγκο περιέχει περισσότερο κάλιο β-καροτένιο και βιταμίνη C από τις κοινές κίτρινες μπανάνες.
Συνσέπαλο (Μαγικά μούρα)….
Ο καρπός έχει μαγικές ιδιότητες, για τις οποίες, όμως, υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση. Αρκεί να φάτε ένα μούρο και ό,τι και να φάτε από εκείνη τη στιγμή, θα σας φαίνονται γλυκά (ακόμη και το λεμόνι).
Ντούριαν
Το βασικό χαρακτηριστικό του εξωτικού φρούτου durian είναι η απαίσια μυρωδιά του και η εκπληκτική του γεύση ταυτόχρονα. Η μυρωδιά περιγράφεται ως ένα μείγμα από σάπια κρεμμύδια, τυρί, και νέφτι, και κάποιοι έχουν περιγράψει τη δυσωδία ως σάπια ψάρια και αποχέτευση με σκόρδο (ο καρπός περιέχει οργανικό θείο). Εξαιτίας της άσχημης μυρωδιάς του απαγορεύεται να το μεταφέρετε με δημόσια μέσα μεταφοράς, ακόμα και μέσα στα ξενοδοχεία. Η γεύση του μαλακού καρπού περιγράφεται ως μαλακό τυρί με καρύδια με επίγευση μπανάνας, μάνγκο, ανανά, ένα μείγμα κρέμας και φράουλας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι δεν πρέπει να το συνδυάσετε με αλκοόλ (προκαλεί υψηλή αύξηση της αρτηριακής πίεσης).
Τσιριμόγια

Η γεύση του καρπού θυμίζει παγωτό και όταν καταψύχεται χρησιμοποιείται ως γέμιση σε κώνους βάφλας. Η γεύση του θυμίζει συνδυασμό ανανά, μάνγκο, παπάγια, ροδάκινο και φράουλα. Το φρούτο λιώνει στο στόμα σας, όπως το παγωτό ή μια γλυκιά κρέμα. Είναι γνωστό επειδή βοηθά να πέσει ο πυρετός και θεραπεύει τη δυσεντερία. Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι σπόροι του είναι δηλητηριώδεις.
Τζάκφρουτ

Αυτό το φρούτο έχει τους μεγαλύτερους καρπούς με βάρος του να φτάνει μέχρι τα 35 κιλά, και το μήκος του τα 90 εκατοστά. Το άρωμα και η γεύση θυμίζουν ένα μείγμα από μπανάνα, ανανά και μάνγκο, ή ακόμα και τσίχλα φρούτων. Οι σπόροι του όταν ψήνονται θυμίζουν τη γεύση της σοκολάτας.
Ζαμπουτικάμπα

Η γεύση των φρούτων ζαμπουτικάμπα θυμίζει το σταφύλι. Από αυτά τα φρούτα φτιάχνονται ζελέ, μαρμελάδες, κρασί και λικέρ. Αφέψημα των αποξηραμένων φλούδων των φρούτων στη Βραζιλία χρησιμοποιείται ως θεραπεία για το άσθμα, τη διάρροια και τη δυσεντερία.
Λωτός σοκολάτα

Το μαύρο χρώμα στα φρούτα είναι ένδειξη χαλασμένου και σάπιου, εκτός από – ένα σημάδι ότι είναι χαλασμένο, εκτός από το μαύρο sapote. Το μαύρο χρώμα του δείχνει ότι τα φρούτα είναι ώριμο και είναι έτοιμο για κατανάλωση. Η υφή, η γεύση και το χρώμα μοιάζει με πουτίγκα σοκολάτας. Αλλά, σε αντίθεση την σοκολάτα, αυτό το φρούτο είναι επίσης πολύ ωφέλιμο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ζωδιο χωρισμος

Ζώδιο: Τα Άστρα Μίλησαν: Αυτά Τα 6 Ζώδια Θα Χωρίσουν μετα την ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2020

ΠEOΣ: Γιατί και πότε κόβεται ο Χαλινός στον Άντρα;