in ,

Μαρία Θωμά, η φάρμα

Μαρία Θωμά, η φάρμα

Η Μαρία Θωμά είναι γεννημένη στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τον Βόλο. Έχει τελειώσει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το τμήμα Ιστορίας. Έχει ολοκληρώσει την σχολή της Μιμής Ντενίση και μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.
Μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και τα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Οι γονείς της ζουν στον Βόλο, ο πατέρας της δουλεύει χρόνια στον φωτισμό, δίπλα σε μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος ενώ η μητέρα της στο παρελθόν έκανε φωνητικά σε τραγουδιστές. Έχει μια αδερφή η οποία ζει μόνιμα στην Γερμανία και ασχολείται ως διακοσμήτρια.
Έχει παίξει σε διάφορους ρόλους στην τηλεόραση (“Για πάντα παιδιά”, Open Beyond, 2019, “Τατουάζ”, Αlphatv, 2017-2018, “ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ”, Ant1, 2016-2017, “ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ”, Netwix Ant1), στο θέατρο (“Η Αλίκη στην χώρα των ψαριών” του Γιάννη Ξανθούλη, στον ρόλο της Αλίκης, “Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας” του Oscar Wilde, “Μήπως σας λένε Γιάννη”, μουσικοχορευτική παράσταση, Μουσική Σκηνή Σφίγγα, Χειμώνας 2015, “Ξενοδοχείο ο Παράδεισος”, φαρσοκωμωδία , στο ρόλο της Μαρσέλ Μπαγιατέ, Θέατρο Αργώ Χειμώνας 2014- 2015, “Επτά επί θήβας”, αρχαία τραγωδία σε σκηνοθεσία Πάνου Νακόπουλου, περιοδεία καλοκαίρι 2014, κορυφαία του χορού, “Οι Αδέσποτοι”, μουσική παράσταση σε σκηνοθεσία Μέμης Σπυράτου, Θέατρο Βικτώρια, χειμώνας 2012-13, “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙΒΙΟΥ”, παιδική παράσταση Μαύρου Θεάτρου), στον κινηματογράφο (“Φαντασία”, σκηνοθεσία Αλέξανδρος Καρδαράς, “ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ”, σκηνοθεσία Τώνη Λυκουρέση), σε διάφορες διαφημίσεις και σε αρκετά video clip. Χρόνια είναι μέλος του συγκροτήματος XANAZOO.
Πέρα από την υποκριτική, έχει εργαστεί και ως σερβιτόρα, barwoman και γενικά στην εστίαση ενώ όταν δεν έχει δουλειά στο θέατρο εργαζόταν ως υπάλληλος σε καράβια. Πρόσφατα άνοιξε την δική της εταιρεία παραγωγής που δραστηριοποιείται κυρίως στη μουσική βιομηχανία. Με τις αγροτικές εργασίες δεν έχει καμία επαφή ωστόσο δεν υπάρχει κάτι που να την τρομάζει. Πιστεύει ότι θα την δυσκολέψει η έλλειψη ζεστού νερού αλλά και του ρεύματος. Λατρεύει τη μαγειρική και θεωρεί ότι αυτό θα το εκτιμήσουν και οι συμπαίκτες της. Με τη συγκατοίκηση δεν πιστεύει ότι θα έχει πρόβλημα. Κάτι που θα μπορούσε να την εξοργίσει είναι η τεμπελιά και η έλλειψη συνεργασίας. Περιγράφει τον εαυτό της ως επίμονη, τελειομανής, ανυπόμονη, εργατική, μεθοδική και με προσήλωση στον στόχο της.
Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της ήταν πριν 2 χρόνια, όταν ο πατέρας της είχε ένα σοβαρό θέμα υγείας. Τότε απευθύνθηκε σε life coach. Εάν κερδίσει το Έπαθλο θέλει να το επενδύσει στην επιχείρηση της και να βοηθήσει ορφανά παιδιά.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση
ΝΤΟΥΠΗΣ φαρμα

Κωνσταντίνος Μακρής, η Φάρμα. Ντούπης

Μαρία Μιχαλοπούλου η φάρμα

Μαρία Μιχαλοπούλου, η φάρμα