in

Μαρία Σολωμού: Με μικροσκοπικό μπικίνι περπατά και αναστατώνει

Δες τη φωτογραφία της ηθοποιού στο Instagram

Όμορφη, κορμάρα, έξυπνη και ταλαντούχα ηθοποιός, η Μαρία Σολωμού είναι από τις γυναίκες που κερδίζουν εύκολα τον θαυμασμό των ανδρών.

Και το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5, μιας που η θερμοκρασία έχει πλέον ανέβει και το καλοκαίρι έχει σχεδόν φτάσει, η 47χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από παραλία και αναστάτωσε τους χιλιάδες followers της.

Διαφήμιση

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και φορώντας το μπικίνι της, βγαίνει από την θάλασσα και δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα βλέμματα. Άψογη σιλουέτα, καθαρή επιδερμίδα, ωραίο χαμόγελο, ατίθασα μαλλιά, όλα αυτά την καθιστούν άκρως αισθησιακή.

«Η τελευταία βουτιά του περσινού καλοκαιριού! Απόγευμα στην Επίδαυρο. Ησυχία και ομορφιά!!» σημειώνει στη λεζάντα του post της. Όπως κατάλαβες, η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το τελευταίο μπανάκι που έκανε η αγαπημένη ηθοποιός για το 2021 και το έκανε σε κάποια από τις όμορφες παραλίες που βρίσκονται στην περιοχή της Επιδαύρου. Τώρα ετοιμάζεται για τις φετινές βουτιές, για τις οποίες, αν κρίνουμε από την ανάρτησή της, ανυπομονεί!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ηλίας Βρεττός: Γιατί δεν θα πήγαινε στη Eurovision και σε τηλεοπτικό ριάλιτι; Ο ίδιος εξηγεί

Μαντώ Γαστεράτου: «Αγκαλιάζει» τις αλλαγές στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Τι της είπε υπάλληλος γαλακτοπωλείου για τη φουσκωμένη της κοιλίτσα