in

Μαρία Σολωμού: Έτσι αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte

«Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό;» ανέφερε στον αέρα του «Πρωινού» η αγαπημένη ηθοποιός

«Πετυχημένη είναι μία σχέση όταν δύο άνθρωποι μένουνε μαζί. Οι περισσότεροι από εμάς μπαινοβγαίνουμε σε σχέσεις, σε γάμους. Κατά περιόδους, νιώθουμε ότι έχουμε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο, νιώθουμε πολύ ερωτευμένοι, ότι όλα λειτουργούν και ξαφνικά η ζωή μας διαψεύδει και πάμε παρακάτω. Πιστεύω ότι γίνεται να είσαι μαζί και καλά με έναν άνθρωπο για 30,40 χρόνια, αλλά το θεωρώ ανέφικτο για εμένα. Υπάρχει, όμως, για κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλω να αλλάζω ανά 2-3 χρόνια σύντροφο, αλλά δεν θεωρώ ότι εγώ θα μπορούσα να ζήσω το “για πάντα”» εξομολογήθηκε η Μαρία Σολωμού στους Γιώργο Λιάγκα-Φαίη Σκορδά την Πέμπτη 26/5, όπου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό».

Καθώς η συζήτηση μεταξύ παρουσιαστών και ηθοποιού κυλούσε, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Μαρία Σολωμού για τη σχέση της με τον ράπερ Mente Fuerte, με τον οποίο, όπως φημολογείται το τελευταίο διάστημα, είναι ζευγάρι.

«Πού το βλέπετε ότι είμαι σε σχέση;» είπε η όμορφη ηθοποιός, με τον παρουσιαστή να εξηγεί: «Διαβάσαμε κάτι περιοδικά».

Διαφήμιση

Τότε η Μαρία Σολωμού τοποθετήθηκε ως εξής: «Αλήθεια. Να φτιάξεις τα ισπανικά σου, Γιώργο. Μπορούν να λένε διάφορα και να γράφουν διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου, είναι δικό μου θέμα. Κι επίσης έχω και πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο.

Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει. Εν πάσει περιπτώσει, δεν θα έλεγα. Σε καμία περίπτωση, δεν θα έκανα άλλο παιδί, μου έφτασε το δικό μου».

 

https://www.youtube.com/watch?v=g4W_sdxDSF8

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πηνελόπη Πιτσούλη: Πώς ήταν η συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Βίκυ Καγιά: Έτσι σχολίασε τις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάστρια του «Love Island»