in

Μαρία Σολωμού: Χαμογελαστή και εντυπωσιακή σε παραλία – Έκανε την πρώτη της βουτιά για φέτος;

Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στα social media η αγαπημένη ηθοποιός

Τον ηλιόλουστο καιρό εκμεταλλεύτηκε σήμερα, Πέμπτη 28/4, η Μαρία Σολωμού και πήγε παραλία, αφού πρώτα ντύθηκε κατάλληλα.

Έλα, όμως, που -όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram- τελικά δεν βούτηξε! Και αυτό γιατί, όπως πολλοί από εμάς, κρυώνει. Παιδιά, κακά τα ψέματα, όσο και να θέλουμε να ζήσουμε άκρως καλοκαιρινές στιγμές, η θάλασσα είναι ακόμη κρύα. Τέλη Μαϊου – αρχές Ιουνίου, θα έχει πιάσει πολύ καλύτερη θερμοκρασία και για εμάς, που όχι απλά δεν αντέχουμε το κρύο θαλασσινό νερό στο κορμί μας, αλλά το σκεφτόμαστε σαν… βασανιστήριο. Όσον αφορά τους θαρραλέους και θερμόαιμους, αυτοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια και μπράβο τους. Το κολύμπι μόνο οφέλη έχει!

Η Μαρία Σολωμού, λοιπόν, το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4, μοιράστηκε με τους followers της δύο φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε, χαμογελαστή και με ανέμελο μαλλί, να περπατά εκεί που σκάει το κύμα χωρίς παπούτσια. Φορά ένα λευκό τοπ και μία στιλάτη ζιπ κιλότ, ρούχα τα οποία κολακεύουν το αψεγάδιαστο κορμί της και τα οποία, ωστόσο, δεν αποχωρίστηκε για να κάνει την πρώτη τους βουτιά για φέτος, αφού κρύωνε!

Διαφήμιση

«Πρώτη επαφή με θαλασσίτσα!!!!!! Όχι, καλέ μόνο το πατούσι ακούμπησε και αυτό με δυσκολία. Επόμενη προσπάθεια στον πρώτο καύσωνα !!!💪💪💪💪 #κρυουλιαρα #seeyouinaugust #ψοφος» σημειώνει με χιούμορ στη λεζάντα του post της.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Χωρίς σουτιέν και με ντεκόρ κόκκινα τριαντάφυλλα, διαφημίζει προϊόντα περιποίησης της εταιρείας της και διεγείρει τη φαντασία

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο αγώνας του για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων – «Θες να πιάσεις το χέρι του συντρόφου σου και κινδυνεύεις να φας ξύλο»