in

Μαρία Σάκκαρη Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους ολυμπιακούς αγώνες χωρίς το εθνόσημο. Μόνο το χορηγό έχει στη φανέλα

Μεγάλη συζήτηση γίνεται παντού για το ότι η Ολυμπιακή επιτροπή επέτρεψε σε αθλητές του τένις να αγωνιστούν στους ολυμπιακούς αγώνες με τα χρώματα των χωρών τους αλλά χωρίς το εθνόσημο στις μπλούζες τους ή οπουδήποτε αλλού.

Όπως μπορείτε να δείτε και συγκεκριμένη φωτογραφία η Μαρία Σάκκαρη δεν φέρει πουθενά το εθνόσημο. Έχει απλά τα χρώματα της Ελλάδας, αγωνίζεται με μπλε φανέλα και το λογότυπο της Adidas.Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον τενίστα Στέφανο Τσιτσιπάς.

Διαφήμιση

Η αλήθεια έχει να κάνει ότι δεν φρόντισε η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή να δώσει συγκεκριμένες φανέλες στους αθλητές με το εθνόσημο ενώ οι χορηγοί δεν πρόλαβαν να φτιάξουν μπλούζες ειδικά για αυτούς.

Έτσι ο κάθε αθλητής έχει το δικαίωμα να φορέσει ότι θέλει αφου δεν υπάρχει εθνική στολή. Οι δύο τενίστες μας προτίμησαν φανέλες στα μπλε χρώματα και όπως δήλωσε ο Στέφανος από τον επόμενο γύρο θα φέρει στη φανέλα του και το σήμα της Ελλάδας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση
Γιάννης Μπέζος

Γιάννης Μπέζος: Πόσο ετών είναι ο αγαπημένος ηθοποιοιος;

Ζέτα Μακρυπούλια: Για πρώτη φορά παίζει ρουκ ζουκ και το βίντεο γίνεται viral