in

Μαρία Γεωργιάδου: «Όταν έχασα τη μητέρα μου, το θέατρο ήταν η ψυχοθεραπεία μου»

Στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» πρωταγωνιστεί η δημοφιλής ηθοποιός

Καλεσμένη στην «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/2 η Μαρία Γεωργιάδου, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η ταλαντούχα ηθοποιός  μίλησε για το θέατρο, όσα έχει στερηθεί, την μοναχικότητα, τις αξίες της ζωής και τη σημερινή εποχή, δηλώνοντας πως είναι καλό να έχουμε αξίες και στόχους και «να ξέρουμε τι θέλουμε από τη ζωή μας». «Πρέπει να έχουμε το ένα μας πόδι στο τι συμβαίνει γύρω μας, αλλά και να ξέρουμε να προωθούμε κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν και να ακουστούν» υπογράμμισε. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, στη σήμερον ημέρα υπερέχει η ποσότητα, αλλά είναι καλό να δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα της ζωής.

Ακόμη, αποκάλυψε πως αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Διαφήμιση

«Σκέφτηκα πως θα ήθελα να νιώσω τη ζωή πιο έντονα και το θέατρο ήταν κάτι που θα μου το έδινε αυτό, λειτούργησε σαν ψυχοθεραπεία» εξήγησε.

Σχετικά με το πώς εμπνέεται και γράφει έργα, δήλωσε πως παλαιότερα το γράψιμο ξεκινούσε από μία ιστορία που είχε τύχει να ακούσει, ενώ τώρα αποτελεί έναν συνδυασμό πραγμάτων.

«Η μοναχικότητα σου επιτρέπει να σκεφτείς ορισμένα πράγματα και δεν το θεωρώ κάτι αρνητικό. Από την άλλη χρειάζεται και η επαφή με τον κόσμο» δήλωσε η ηθοποιός.

«Έχω στερηθεί πράγματα που θα ήθελα να έχω κάνει και την παρέα φίλων» συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

https://www.youtube.com/watch?v=MjHtO38TXSM

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ομορφιά: Το βότανο που θα σας χαρίσει μακριά και λεία μαλλιά

Κώστας Κόκλας: «Δεν έχω σχέση, περνάω καλά μόνος μου»