in

Μάρα Δαρμουσλή: Ποζάρει με τον δυόμισι μηνών γιο της και στέλνει το δικό της μήνυμα για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός και πρώην μοντέλο στο Instagram

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή και -όπως μαρτυρούν τα post της στο Instagram- είναι ξετρελαμένη με το δεύτερο παιδί της, το οποίο έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, σεφ και επιχειρηματία Βασίλη Τσατσάκη.

Χθες, Δευτέρα 21/3, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, μοιράστηκε με τους περισσότερους από 27.400 followers της δύο φωτογραφίες με τον σχεδόν δυόμισι μηνών γιο της και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Διαφήμιση

Η όμορφη ηθοποιός τονίζει πόσο σημαντικό είναι να μην αναβάλλουμε την καλή πράξη που θέλουμε να κάνουμε για αύριο, καθώς έτσι μπορεί τελικά να μην την υλοποιήσουμε ποτέ.

«Εαρινή Ισημερία, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Ποτέ δε φανταζόμουν ότι τόσες πολλές μέρες κάνουν μια τόσο λίγη ζωή. Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, δεν θα πάψεις ούτε στιγμή να αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκιο. “Αύριο”, λες, και μέσα σε αυτήν τη μικρή αναβολή παραμονεύει ολόκληρο το πελώριο ποτέ» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η 40χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της.

Αν και η Μάρα Δαρμουσλή συνειδητά δεν δείχνει καθαρά και ολόκληρο το πρόσωπο του μπόμπιρα στην κάμερα, από το λίγο που βλέπουμε φαίνεται ότι είναι μία γλύκα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Γερμανού: Με άγρια διάθεση τολμάει το zebra μοτίβο της σεζόν

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα παντελόνια καμπάνα επέστρεψαν δυναμικά στη μόδα