in

Μάιλι Σάιρους: Νέες ΑΜΑΤΟUR γuμvές φωτογραφίες από το ένοχο παρελθόν ανέβηκαν στο διαδίκτυο

Αν έχει δώσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό η Miley Cyrus τόσα χρόνια που απασχολεί της showbiz! Aπλά πάντα το έλεγε και έδειχνε ότι ήθελε η ίδια, ενώ τώρα υπάρχει απόλυτη παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων

Σύμφωνα με τις αναφορές χάκερ κατάφεραν και έκλεψαν από το προσωπικό της αρχείο του ηλεκτρονικού της υπολογιστή καuτό υλικό με φωτογραφίες οι οποίες πολλές την απεικονίζουν ολόγuμvη.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο Celeb Jihad, που έχει ήδη πλούσιο υλικό με γuμvά στιγμιότυπα από άλλες διάσημες.

Διαφήμιση

Μερικές από αυτές απεικονίζουν την τραγουδίστρια και ηθοποιό εντελώς γuμvή σε σάουνα, ενώ άλλες να φορά σαλοπέτα, χωρίς το παραμικρό από τη μέση και πάνω.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάιλι Σάιρους δεν είναι η μόνη γυναίκα διάσημη που έχει πέσει θύμα χάκερ. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με θύματα την Αμάντα Σάιφρεντ και τη Λούσι Χέιλ.

Μετά από νομική παρέμβαση, το συγκεκριμένο υλικό «κατέβηκε» από τον ιστότοπο στον οποίο τις είχαν διαρρεύσει οι επιτήδιοι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τρέμει ο Μπαμπούλας: Το κορμί της Ζιζέλ Μπούντχεν ανασταίνει και νεκρούς

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Κάνει pole dancing με ανύπαρκτα μαυρα εσώpoυχα και γίνεταΙ Viral. Δες το βίντεο