in

Madonna: «Ταρακουνά» το Instagram, φορώντας σέξι εσώρουχα

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η διάσημη τραγουδίστρια

Το Instagram συνεχίζει να ξεσηκώνει η Madonna, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο στα οποία εμφανίζεται με τα άκρως απαραίτητα.

Στόχος της, αυτή τη φορά, δεν είναι απλώς να προκαλέσει την ανδρική φαντασία, αλλά κυρίως να προωθήσει την νέα remix εκδοχή του επιτυχημένου τραγουδιού του 1998 «Frozen», την οποία ετοιμάζει με τον Νιγηριανό τραγουδιστή Fireboy DML. Έτσι, ανάρτησε ένα απόσπασμα από το επερχόμενο video clip, το οποίο συνόδεψε με τα εξής λόγια: «Πράγματα που κάνουμε για την τέχνη. FroZen Remix με το @fireboydml. 2 ακόμη ημέρες!». 

Στο video clip, η 63χρονη Αμερικανίδα φορά κορσέ και κάνει κάποιες χορευτικές κινήσεις.

Διαφήμιση

Παράλληλα, μοιράστηκε με τους περισσότερους από 17.000.000 followers της μία σειρά σέξι στιγμιότυπων.

Με ύφος προκλητικό και τα ξανθά μαλλιά της κάτω, κρύβει το γυμνό στήθος της, κρατώντας  ένα σουτιέν.

Έπειτα, ποζάρει με ένα ολόσωμο κορμάκι με δίχτυ και cut outs, επιδεικνύοντας τους γλουτούς της.

Στην παρακάτω φωτογραφία, εμφανίζεται πιο «ντυμένη». Φορά ένα κορμάκι από δερματίνη, ένα διχτυωτό καλσόν και κρύβει τα πόδια της, κρατώντας μία μαύρη, μακριά φούστα. Στιλ της χαρίζουν τα γυαλιά ηλίου και λάμψη το μεγάλο, ασημένιο κολιέ.

Στο επόμενο στιγμιότυπο, η «Βασίλισσα της Pop» γονατίζει με τα πόδια της ανοιχτά και καπνίζει ένα πουράκι.

«Ανέβασε», επίσης, δύο φωτογραφίες με τον 26χρονο Fireboy DML (πραγματικό όνομα: Adedamola Adefolahan), με τον οποίο συνεργάζεται αυτή την περίοδο.

Tέλος, ανάρτησε το εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους του εβδομαδιαίου, αμερικανικού περιοδικού Billboard -μία πολύχρωμη, ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία της Madonna- και σημείωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στο εξώφυλλο του περιοδικού @billboard!!».

Εξώφυλλο περιοδικού Billboard – Μadonna

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Sarah Jessica Parker: Νέα δουλειά σε ρόλο εκδότριας

Julia Fox: Τολμάει και κάνει μπαμ στην πρεμιέρα του The Batman