in

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω χάσει σύντροφό μου σε νεαρή ηλικία»

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως όταν ήταν νεότερος, η τότε σύντροφός του πέθανε

Στη σημερινή (Παρασκευή 4/2) εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να δώσει -με τον δικό του τρόπο- κουράγιο και δύναμη στην σύντροφο του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου.

Την Πέμπτη 3/2, η κοπέλα έκανε μία σπαραχτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον αγαπημένο της, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την συγκινητική ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου, αποκαλύπτοντας ότι όταν ήταν νέος, είχε χάσει και εκείνος σύντροφό του.

Διαφήμιση

«Χαρά στο κουράγιο της. Πώς καταφέρνει και αρθρώνει λέξη. Μπράβο της! Αυτό το πράγμα μπορεί να σε πάρει και να έχουμε επί της ουσιάς διπλό θάνατο.

Μανάδες δεν έχουν συνέλθει στη ζωή όταν χάνουν τα παιδιά τους. Έχω θεία που έχασε την κόρη της και δεν συνήλθε. Ήταν μία τρελή του φεγγαριού.

Επειδή έχω χάσει και εγώ σύντροφό μου σε νεαρή ηλικία, την Εύη, παιδιά είσαι εκτός πραγματικότητας. Δεν συνειδητοποιεί ο εγκέφαλος, όταν είναι έτσι απότομο» εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑLPHA:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελεονώρα Μελέτη: «Ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, αφού γνώρισα τον σύζυγό μου»

Μαρία Κορτζιά: Με casual maternity style