in

Mad Walk 2020 by Serkova: Ότι συνέβει στην φαντασμαγορική βραδιά μόδας

Πηγή: https://www.madwalk.gr/
Πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε το 10ο Mad Walk by Serkova με πολύ λάμψη, εκλεκτές δημιουργίες και πολλούς καλλιτέχνες. Η παρουσιάστρια ήταν η υπέρλαμπρη Βίκυ Καγιά η οποία άνοιξε και το σόου.
Η πρώτη εμφάνιση πάνω στην σκηνή ήταν αυτή της Ταμτα, η οποία ερμήνευσε το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Hold on», για το catwalk του σχεδιαστή Sotiri Georgiou. Οι μονόχρωμες δημιουργίες του γέμισαν την σκηνή, με τα όμορφα μοντέλα να κλέβουν την παράσταση.
Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Vlospa, ο οποίος ερμήνευσε το «Big Moves» για το catwalk του Dimitri Petrou. Οι δημιουργίες του για τα πρόσωπα του τώρα έκαναν μεγάλη αίσθηση σε όλους τους τηλεθεατές αλλά και τα μηνύματα που ήθελε να περάσει.
Προχωρώντας η βραδιά είχε καλεσμένο καλλιτέχνη τον ταλαντούχο Ίαν Στρατή, ο οποίος ερμήνευσε το «The Rockafeller Shank» αυτή την φορά όχι για κάποιον σχεδιαστή αλλά για το catwalk του πανέμορφου Mini Cooper που κατέκτησε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Πηγή:https://eurovisionfun.com/2021/01/madwalk
Ακολουθώντας μετά τον Ίαν, εμφανίστηκε στη σκηνή με διαφορετική αύρα η Πέννυ Μπαλτατζή η οποία ερμήνευσε το « Golden Eye» για τις δημιουργίες του G.Papadogamvros. Οι δημιουργίες του ήταν για πιο επίσημες περιστάσεις αλλά πάντα με μια πινελιά διαφορετικότητας.
Έπειτα σειρά είχε η εκρηκτική Έλενα Τσαγκρινού, η οποία ερμήνευσε το «Be My Lover» με αισθησιασμό για το catwalk του Apostolou Mitropoulou. Οι δημιουργίες του όπως και τα μοντέλα του ήταν πολύ εκκεντρικά και ξεχώρισαν στην βραδιά.
Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν οι Dimmy and the bad heart οι οποίοι ερμήνευσαν το «For You» για τις δημιουργίες του LASKOS. Η σκηνή κατακλύστηκε από τις μαύρες δημιουργίες του που καθήλωσαν τους πάντες.
Επόμενο catwalk της βραδιάς ήταν αυτό του Maison Faliakos με μια πιο ανάλαφρη διάθεση την οποία δημιούργησε η κολεξιόν του μαζί με την Ρένα Μόρφη η οποία ερμήνευσε το «Ιπποτικό».
Προχωρώντας, το αχτύπητο δίδυμο Κόνι Μεταξά και Τάσου Ξιάρχου, κατέλαβαν την σκηνή τραγουδώντας το mash up του «Roses» και «Born To Die» για τις δημιουργίες των Deux Hommes. Η νικήτρια του περσινού GNTM φόρεσε μια από τις καταληκτικές δημιουργίες τους και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της.
Λίγο πριν το κλείσιμο της  βραδιάς η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε τη σκηνή τραγουδώντας το καινούργιο της τραγούδι «Light it Up» για το catwalk της Celia Kritharioti. Μοντέλα από το GNTM, ανάμεσά τους και η όμορφη Παρασκευή, ανέβηκαν στη σκηνή και η πασαρέλα γέμισε λάμψη, στρας και όμορφες παρουσίες.
Την βραδιά έκλεισε ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος τραγούδησε το «Τόσα Βράδια» και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας.

Πως έκλεισε η δική μου βραδιά;

Περίμενα ανελλιπώς το συγκεκριμένο event, και όταν τελείωσε οφείλω να ομολογήσω ότι δεν ένιωθα έτοιμη να κοιμηθώ. Τόση ζωντάνια, ενθουσιασμός και μουσική δύσκολα φεύγουν από το μυαλό σου.
Ευτυχώς, σε μία από τις διαφημίσεις άκουσα για ένα καινούργιο online καζίνο και αφού έκλεισε η μουσική βραδιά, ξεκίνησε η δική μου βραδιά. Αυτή τη φορά τα φώτα δεν ήταν στη live μουσική σκηνή, αλλά στη live ρουλέτα.
Μπορεί να μου λείπει το να βγω με φίλους έξω, αλλά η βραδιά του Madwalk, ήταν πραγματικά μία από τις καλύτερες μέρες μου του 2020.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Η ξανθιά και ο καφές …! Τρελό γέλιο

βολος βιασμος 15χρονης

Βόλος: Γονείς κατήγγειλαν τον βιασμό 15χρονης με αναπηρία από 30χρονο Αλβανό