in

Ιωάννα Τούνη: Αυτή είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ της για το Ροζ Βίντεο. Τι συνέβη τελικά;

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έκανε την αποκάλυψη αναφορικά με το άτομο το οποίο φέρεται ότι διέρρευσε το ροζ βίντεο όμως έχει προβεί και σε ένα απίστευτο λάθος. Μία μεγάλη αντίφαση!

Εδώ και τόσα χρόνια γνωρίζαμε για διαρροή ροζ βίντεο.
Το συγκεκριμένο αδίκημα με τους νόμους που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι πλημμέλημα.

Είτε πλήρωσε είτε θα πληρώσει ο δράστης είτε τα βρήκαν εξωδικαστικά μας αφορά και θα πρέπει να μάθουμε πως έκλεισε τελικά η υπόθεση αυτη. Είναι κατακριτέα η πράξη σε κάθε περίπτωση!

Διαφήμιση

Δίκη όμως και απόφαση δικαστηρίου δεν έχει υπάρξει! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Όταν κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο αυτό η Ιωάννα Tούνη έκανε ένα video στο youtube το οποίο υπάρχει ακόμα διαθέσιμο για να το δει ο καθένας.

Όπως βλέπετε η ίδια δηλώνει ότι στο συγκεκριμένο βίντεο συνευρέθηκε με έναν που άνθρωπο που ξέρει από τα 18 της και μάλιστα χαμογελάει!

Σήμερα και αφού η Ιωάννα Τούνη έδωσε το όνομα του ανθρώπου με τον οποίο και συνευρίσκεται αλλά και τον θεωρεί υπεύθυνο για την διάδοση του ροζ βίντεο δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για το συγκεκριμένο περιστατικό όμως λέει κάτι άλλο!

Η συνευρεση σήμερα είναι εκμετάλευση.
Δηλώνει ότι την εκμεταλλεύτηκε όντας σε κατάσταση βαριάς μέθης και ήρθαν σε ερωτική επαφή.

Ρωτήσαμε τον νομικό μας σύμβουλο και ήτανε ξεκάθαρος.

Όταν στην ίδια πρόταση μπει η εκμετάλλευση και η βαριά μέθη δεν υπάρχει αυτό που δήλωνε η κ Τούνη στο YouTube, ότι συνευρεθήκαμε και χαμόγελαει, αλλά υπάρχει το αδίκημα του βιασμού κάτι το οποίο ουδέποτε η κυρία Τούνη κατήγγειλε!

Δείτε και το βίντεο με το τι λέει σήμερα Ιωάννα Τούνη για το περιστατικό που συνέβη στα 23 της χρόνια

Είναι ξεκάθαρο ότι όταν ένας άνθρωπος εμφανίζει ένα τόσο σημαντικό γεγονός τη μία φορά συναινετική ερωτική συνεύρεση και την άλλη εκμετάλλευση υπάρχει σημαντική αντίφαση.

Αντίφαση θα μπορούσε φυσικά και να υπάρχει και στο θέμα ήξερα για το βίντεο που τράβαγαν ή δεν ήξερα για το βίντεο που τράβαγαν!

Λέμε όχι στα λαϊκά δικαστήρια, λέμε ναι στο να λάμψει η υπόθεση στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο ένοχος με τους νόμους που ισχύουν αυτή τη στιγμή!

Και περιμένουμε μία ανάρτηση από την κυρία Ιωάννα τούνη για το τι έχει γίνει η μήνυση αυτή.

Έχει βαλτώσει, έχει μπει το αρχείο, έχει κλείσει εξωδικαστικά; Αυτό είναι που πρέπει να απαντήσει η κυρία Ιωάννα Τούνη ξεκάθαρα γιατί ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης μίλησε ότι έκλεισε η υπόθεση με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Ελενα κωνστα

Έλενα Κώνστα: Η κολλητή της Κατερίνας Λιόλιου και πρώην του Λάμπρου Κωνσταντάρα με 0 βαθμούς για καλό σκοπό

Shopping list: Τα νέα casual looks που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrity