in

Machine Gun Kelly – Megan Fox: Καλωσορίζουν το νέο μέλος της οικογένειας του, τον γάτο Whisky

Ξετρελαμένοι με το κατοικίδιό τους είναι ο 31χρονος ράπερ και η πανέμορφη ηθοποιός

Μεγάλη αγάπη για τα ζώα έχουν ο Machine Gun Kelly και η Μegan Fox και έτσι αποφάσισαν να αποκτήσουν μία γατούλα!

Τη Δευτέρα 28/2, ο 31χρονος ράπερ πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση, θέλοντας να γνωστοποιήσει στους περισσότερους από 9.000.000 followers του ότι εκείνος και η αρραβωνιαστικιά του είναι πλέον γονείς ενός γάτου, το όνομα του οποίου είναι Whisky. «Καλώς ήρθες Whisky στη συμμορία» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post του ο MGK.

Διαφήμιση

Στη μία φωτογραφία, ο Αμερικανός ράπερ και η καλλονή ηθοποιός βρίσκονται στο σπίτι τους και φορούν λεοπάρ πιτζάμες, με τον Μachine Gun Kelly να κρατά στα δύο του χέρια τον νέο συγκάτοικό τους και να τον σηκώνει στον αέρα.

Ο Whisky έχει το δικό του χουχουλιάρικο κρεβάτι!

Ξετρελαμένος με τον γλυκό γάτο είναι ο MGK!

Στο παρακάτω στιγμιότυπο, βλέπουμε τον εκκεντρικό μουσικό να κοιμάται στο κρεβάτι, ενώ ακριβώς δίπλα του ο Whisky χαλαρώνει.

O γάτος κάνει νάζια στον ράπερ.

 

Αν και το ζευγάρι δεν έχει ενωθεί ακόμα με τα δεσμά του γάμου, πριν μερικούς μήνες ο MGK (πραγματικό όνομα: Colson Baker) έκανε πρόταση γάμου στην 35χρονη ηθοποιό στο Ritz Carlton στο Πουέρτο Ρίκο, και εκείνη είπε το μεγάλο ναι.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Page Six, o δημοφιλής μουσικός έχει δηλώσει στη Vogue ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε είναι γεμάτο αγκάθια, «άρα αν προσπαθήσει να το βγάλει, θα πονέσει».

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Ιούλιο του 2020 και έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τις τελετουργίες αγάπης του. Η Megan Fox έχει τρεις γιους -τον εννιάχρονο ​​Noah, τον οκτάχρονο Bodhi και τον πεντάχρονο Journey– με τον πρώην σύζυγό της, τον 48χρονο ηθοποιό Brian Austin Green, ενώ ο MGK έχει μια κόρη, την Casie, από πρώην σχέση του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kate Middleton: Εμπνέεται από την πριγκίπισσα Νταϊάνα για ένα αγώνα ράγκμπι

Κατερίνα Καραβάτου: Πάρτε έμπνευση από το κομψό μίνιμαλ σπίτι της