Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η χθεσινή μάχη της τηλεθέασης στο prime time της Τετάρτης 12 Ιουνίου, με τα κορυφαία προγράμματα των καναλιών να διεκδικούν το κοινό στις πιο εμπορικές ζώνες.
Η βραδιά είχε απ’ όλα: δημοφιλείς σειρές, ριάλιτι μαγειρικής, κλασικά τηλεπαιχνίδια και φρέσκα τηλεοπτικά projects. Ποιοι όμως κατάφεραν να ξεχωρίσουν και ποιοι έμειναν πίσω στην κούρσα των ποσοστών;
O Alpha στην κορυφή με τον «Άγιο Έρωτα» και τον «Τιμωρό»
Ο Alpha είχε και χθες τον πρώτο λόγο, με δύο από τις πιο δυνατές του σειρές να κυριαρχούν.
- Ο «Άγιος Έρωτας» σάρωσε στο σύνολο του κοινού με 21,2%, ενώ κινήθηκε εξίσου δυνατά στο δυναμικό κοινό με 15,5%.
- Ο «Τιμωρός» διατήρησε επίσης σταθερή παρουσία με 17,3% στο σύνολο και 15,9% στο δυναμικό.
Με αυτά τα ποσοστά, ο Alpha κατάφερε για ακόμη μία φορά να επιβεβαιώσει την ισχύ του στη ζώνη του prime time.
Yψηλές πτήσεις για ΑΝΤ1 με τηλεπαιχνίδι και σειρά
Ο ΑΝΤ1 κράτησε γερά τις θέσεις του με δύο αγαπημένα προγράμματα:
- Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» κατέγραψε 18,2% στο σύνολο και 15,4% στο δυναμικό.
- Η σειρά «Grand Hotel» σημείωσε 19,4% στο σύνολο και 15% στο δυναμικό.
Ιδιαίτερα το «Grand Hotel» συνεχίζει να αποτελεί σταθερό χαρτί στο πρόγραμμα του καναλιού.
Sταθερή παρουσία για το MasterChef στο Star
Το MasterChef του Star, παρότι δείχνει ελαφρώς πεσμένο σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, κράτησε ένα αξιοπρεπές 13,9% στο δυναμικό κοινό και 11,6% στο σύνολο.
καλή πορεία για τη «Γη της Ελιάς» στο Mega
Η «Γη της Ελιάς» στο Mega διατήρησε την τηλεοπτική της δυναμική, φτάνοντας το 17% στο σύνολο του κοινού και 10,7% στο δυναμικό.
Pιο πίσω τα «Παιχνίδια εκδίκησης» και η «Παραλία»
Λιγότερο δυναμική ήταν η παρουσία του ΑΝΤ1 με τα «Παιχνίδια Εκδίκησης», τα οποία συγκέντρωσαν 10,3% στο σύνολο και 10,4% στο δυναμικό.
Από την πλευρά της, η ΕΡΤ1 με την «Παραλία» έμεινε αρκετά πίσω, με 3,1% τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.