in

Ιωάννα Τούνη: Μάζεψε τα πρόβατα ξανά. Θυμάστε που έφευγαν οι followers για τους Παξούς; Δες πόσους έχει σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη είναι ομολογουμένως και πιο επιτυχημένη Ελληνίδα influencer αφού σε καθημερινή βάση μέσα από όλα της τα κανάλια στα social media καταφέρνει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον του γυναικείου κυρίως κοινού!

Έχει συνεργασίες με πάρα πολλές εταιρείες οι οποίες και την προτιμούν για να προωθεί τα προϊόντα τους.
Έχει επίσης και τη δική της εταιρία ρούχων.

Διαφήμιση

Την επιτυχία της αυτή αναγνωρίζουν όλοι οι marketers της αγοράς αφού το κάνει με απόλυτα φυσικό και εξαιρετικό τρόπο!

Έχουν προσπαθήσει να την αντιγράψουν πολλές όμως καμία δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει το προσωπικό στυλ που έχει βάλει η Ιωάννα Τούνη στο δικό της λογαριασμό στο instagram και την κάνει να διαφέρει!

Ιωάννα Τούνη το περιστατικό στους Παξούς

Η influencer το καλοκαίρι με αφορμή ένα περιστατικό στους Παξούς έχασε περίπου 50.000 ακόλουθους όταν εξέφρασε δημόσια τη διαμαρτυρία της γιατί τα μεσημέρια στους Παξούς τα εστιατόρια και οι ταβέρνες ήταν κλειστά και βρήκαν μόλις μία για να φάνε.

Το περιστατικό μάλιστα συνέβη στην full υψηλή σεζόν τον Αύγουστο ενώ χαρακτηριστικό ήταν ότι εκείνες τις ημέρες υπήρχε στην Ελλάδα καύσωνας που άγγιζε ακόμα και τους 40 βαθμούς!

Ιωάννα Τούνη επέστρεψαν οι followers

Οι followers έφυγαμ αλλά όπως βέβαια είχε πει και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με αφορμή το Σκοπιανό οτι σε δέκα είκοσι χρόνια θα σε ξεχαστεί ο κόσμος έχει κοντή μνήμη και στο instagram ακόμα κοντύτερη. Άντς να κρστά ένα δύο μήνες.

Η Ιωάννα τούνη χρειάστηκε να δώσει καμιά δεκαριά κινητά τηλέφωνα άλλα τόσα ταμπλετς και ένα αυτοκίνητο για να κερδίσει πίσω όλους τους followers αυτούς και ακόμα περισσότερος φτάνοντας να έχει σήμερα 826k

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

J2US: Ποιο ζευγάρι επιστρέφει στο σόου. Τους περιμένει ο Νίκος Κοκλώνης

Ιωάννα Μαλέσκου: Δες το σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά, εκπαιδευτή σκύλων σε Video με το σκύλο του