in

Love Island: Έτσι σχολίασε το νέο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς – «Δεν υπάρχει ελπίδα, μόνο το μαγιό μένει…»

Το Love Island έρχεται από τη Βρετανία και αποτελεί ένα από τα πιο «άγρια» ερωτικά ριάλιτι

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στο Love Island, το νέο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, στο οποίο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άνδρες και γυναίκες που ψάχνουν τον έρωτα και να διεκδικήσουν 50.000 ευρώ, αρκεί να είναι διατεθειμένοι να απομονωθούν σε νησί.

Δες το τρέιλερ του Love Island:

Με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό που τον χαρακτηρίζει, ο παρουσιαστής σχολίασε το νέο, «άγριο» project που είναι δρομολογημένο να βγει στον «αέρα» από το κανάλι του Φαλήρου και έρχεται από το εξωτερικό, συγκεκριμένα από τη Βρετανία.

Διαφήμιση

«Έλα παιδιά, καλά θα πάει κι αυτό. Υγρασία είδα. Κυριαρχεί το υγρό στοιχείο! Πισίνα, νερά, φούντωση γενικότερη. Δυνατά τα πλάνα, ωραία τα πρόσωπα φαντάζομαι. Δεν βλέπω κάτι, δεν θα χρειαστεί κιόλας, έτσι όπως είναι το παιχνίδι. Άντε δηλώστε παιδιά συμμετοχή, έτσι κι αλλιώς δεν σωζόμαστε, δεν υπάρχει ελπίδα, μόνο μαγιό που πόσο να μείνει κι αυτό, που σκοπός του παιχνιδιού είναι να φύγει κι αυτό.

Δεν το πιστεύω! Έλεγα μέχρι τελευταία στιγμή, θα το πάρουν πίσω, δεν μπορεί! Και τελικά θα το πάρουν πίσω, αλλά θα το κάνουν κιόλας. Αφού βγήκε τρέιλερ, it’s official. Το κοιτάζω, το ξανακοιτάζω, δεν θέλω να το δεχτώ. Θέλω να πάω στο Φάληρο και να φωνάξω «Μα πες μου πως είναι ψέματα, πως δεν θα γίνει τελικά. Το τρέιλερ που βλέπω, δεν το επιτρέπω, ρε Φάληρο τι είναι αυτά; Πισίνες, μαγιό και στόχος τους να βρουν κάποιον άλλο, μαζί να το ζούνε και να… τι γίνεται τώρα καλέ;

Μα δεν χρειάζεται μέσα στο πρόγραμμα να βάλεις κι αυτό. Γυμνούς τους βγάζετε και μας τρομάζετε, καναλάρα τι κάνεις; Και εγώ αυτό το σόου δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν όλοι τους έρωτα στο νησί του έρωτα. ΣΚΑΪ μου, καναλάρα, πες πως είναι ψέματα, τι είναι αυτό;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ:

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γιάννης Αϊβάζης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι πάρα πολύ στενάχωρο, κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο βιασμός είναι βιασμός»

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει σαν σταρ του παλιού σινεμά και το πλούσιο ντεκολτέ της αναστατώνει