in

Lily James: Θέλει να προκαλέσει διάλογο με τον ρόλο της ως Pamela Anderson

Η ηθοποιός, πιο γνωστή για τους ρόλους της ως Cinderella και Lady Rose στο Downton Abbey, μιλά διεξοδικά για τις δυσκολίες του νέου της ρόλου.

Η Lily James ετοιμάζεται να κοσμήσει στις οθόνες μας, ως Pamela Anderson, για την επερχόμενη σειρά της Hulu, “Pam & Tommy”.
Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Sebastian Stan ως Tommy Lee, ακολουθεί μια πραγματική ιστορία από το παρελθόν, την ιστορία αγάπης του πρώην ζευγαριού στην δεκαετία του ’90, η οποία περιλαμβάνει και την κλοπή και διαρροή μιας ταινίας σεξουαλικού περιεχομένου, που είχαν γυρίσει.

Η πρεμιέρα θα είναι στις 2 Φεβρουαρίου και η 32χρονη ηθοποιός αναφέρει πόσο δύσκολο ήταν να μπει στα παπούτσια της Anderson και να πει την ιστορία της. «Απλώς δεν είχα ιδέα αν θα μπορούσα να το κάνω», είπε η Lily για τον ρόλο.

Σχετικά με τη ντροπή που αντιμετώπισε η Άντερσον, μετά την προβολή της ταινίας της, η Lily αναφέρει πώς αυτό δεν έχει αλλάξει ακόμα και σήμερα: “Οι γυναίκες τοποθετούνται σε πολύ υψηλότερα πρότυπα από τους άντρες και δέχονται επιθέσεις με τον πιο μοχθηρό τρόπο. H Pamela αντιμετώπισε την κατάσταση με τόση εξυπνάδα και χάρη. Θαυμάζω τη δύναμη της”.

Διαφήμιση

Όσον αφορά το τι ελπίζει να πετύχει μέσω της ερμηνείας της ως Anderson τονίζει ότι: “Θέλω να προκαλέσω μια συζήτηση και θέλω να είμαι μέρος των προσπαθειών αλλαγής. Συνειδητοποιώ ότι πολλά από αυτά τα θέματα είναι απίστευτα ευαίσθητα και δύσκολα.

Όταν ανατρέχετε σε μερικές από τις συνεντεύξεις της από τη δεκαετία του 1990, ο μισογυνισμός είναι τόσο εντυπωσιακός. Θέλω να πω, έχει αλλάξει μερικώς, αλλά… Νομίζω ότι είναι πιο κρυφός τώρα. Υπήρχαν πολλά μέσα στον ρόλο, με τα οποία βρήκα ότι μπορούσα να σχετιστώ”.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Tik Tok: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι δημιουργοί στον κόσμο για το 2022

Χριστίνα Μπόμπα: Αθλητικά κομψή στο νέο της σπίτι