in

ΜΠΛΕΞΑΜΕ: Η Riley Ferguson είναι σιγανό ποταμάκι φαρμακερό sex appeal – Φωτογραφία

Η Riley Ferguson είναι σαν εκείνα τα κοριτσάκια στα θρίλερ που τα βλέπεις και τα θεωρείς γλυκά, αλλά στο τέλος είναι εκείνα που θα σε βάλουν σε μπελάδες.

Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις έχει βγάλει ο λαός το ντουέτο «σιγανό ποταμάκι». Είναι μερικές κοπέλες που τις κοιτάζεις και η πρώτη λέξη που σου έρχεται είναι «γλυκιά». Είναι σαν τα μικρά κοριτσάκα στα θρίλερ που νομίζεις ότι αναζητούν προστασία, αλλά που εν τέλει είναι αυτά που σε βάλουν σε κινδύνους και μάλλον εσύ θα χρειαστείς προστασία από αυτά. Η Riley Ferguson είναι όλα τα αραπάνω που περιγράψαμε: το απόλυτο σιγανό ποταμάκι.

Αυτή είναι η αίσθηση που σου δίνει τόσο η Riley Ferguson όταν τη βλέπεις, όσο και το προφίλ της στο Instagram. Βλέπεις λίγους ακόλουθους – μόλις λίγο πάνω από 3.000 – και σκέφτεσαι ότι δεν θα έχει και πολλά πράγματα να δεις εδώ. Μόνο που αυτή είναι η πιο λανθασμένη εκτίμηση που μπορείς να κάνεις. Γιατί μέσα σε λίγα δεύτερα θα βρεθείς σε αντίστοιχα προβλήματα με τους πρωταγωνιστές στα θρίλερ.

Διαφήμιση

Το μόνο γλυκό απάνω της είναι το πρόσωπο. Από εκεί και κάτω θα δεις οπίσθια που κάνουν τα μυαλά να μπερδεύονται, ένα χρώμα στο δέρμα που έγινε για να σαγηνεύει και ένα σύνολο που την βάζει στο cute sexy

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Θρήνος στη Χαλκίδα: Πέθανε η 36χρονη Σοφία Μπεκατώρου και άφησε πίσω της 4 παιδιά

Κατερίνα Στικούδη: Θα ζαλιστεί και ο άγιος Βαλεντίνος. Περιμένει τον έρωτα με πολύ προκλητικά εσώρουχα – Εικόνες