in

Κρατερός Κατσούλης: Πένθος για τον ηθοποιό – Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

«Ας ζήσουμε τη ζωή μας με αγάπη και φως» σημειώνει ο δημοφιλής ηθοποιός-παρουσιαστής

Πολύ «σκληρές» ώρες περνά ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα. Τους τελευταίους μήνες, η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία αρκετές φορές την είχαν οδηγήσει στο νοσοκομείο.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός-παρουσιαστής με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Τετάρτης 25/5. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία συμβολική, μαύρη εικόνα με ta emojis της καρδούλας, του ήλιου και της προσευχής.

Διαφήμιση

Στη λεζάντα του post, περνώντας το δικό του μήνυμα για το πώς οφείλουμε -πρώτα στον εαυτό μας- να ζούμε, αποχαιρετά τη μητέρα του: «Ας ζήσουμε τη ζωή μας με αγάπη και φως. Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές, παραδεχόμενοι τα λάθη που θα κάνουμε έτσι κι αλλιώς, ζητώντας συγνώμη, ζώντας ευγνώμονες για όλα τα όμορφα και ωραία, που υπάρχουν γύρω μας καθημερινά, προχωρώντας μπροστά. Η ζωή είναι όμορφη και σπουδαία, απρόβλεπτη, μπορεί και σύντομη. Αντίο μάνα, θα σ’ αγαπώ 🙏».

Δεκάδες διαδικτυακοί του φίλοι έχουν σπεύσει να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, με την αγαπημένη ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη να σημειώνει κάτω από την ανάρτησή του: «Θερμά συλλυπητήρια».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποιος Ρέμος και ποιος Χατζηγιάννης. Ο Χάρης Βαρθακούρης σκόραρε πρώτος στην παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ

Ξανά στα δικαστήρια Έλενα Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδης: Οι μηνήσεις για κατάχρηση εξουσίας και συκοφαντική δυσφήμιση