in

ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ – Κώστας Βουτσάς: Αυτή είναι κίνηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Αλίκη Κατσαβού

Ο Κώστας Βουτσάς εκτός από ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου ήταν εξόχως ρομαντικός και σεβόταν όλες τις γυναίκες. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην έδινε απλόχερα και στην τελευταία του σύντροφο Αλίκη Κατσαβού, εκτός από συναίσθημα και μικρές στιγμές που κάνουν τη διαφορά σε ένα ζευγάρι

Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και απέκτησαν μαζί ένα παιδί

Διαφήμιση

Η Αλίκη Κατσαβού θεωρούσε τον Κώστα Βουτσά ιδανικό σύζυγο αλλά και κατάλληλο άνθρωπο για πατέρα του παιδιού της. Μάλιστα μιλώντας πριν από λίγα χρόνια στο περιοδικό Hello για την σχέση τους η Αλίκη θυμήθηκε την πιο ρομαντική κίνηση που έχει κάνει ο Κώστας για εκείνη.

«Ο Κωστής δεν λέει λόγια, προτιμά τα έργα. Το πιο ρομαντικό λοιπόν που έχει κάνει για εμένα είναι να γεμίσει το σπίτι λουλούδια δυο φορές στα γενέθλια μου. Με ξάφνιασε ευχάριστα, καθώς και τις δυο φορές βρήκα όλο το σπίτι στρωμένο με ροδοπέταλα και παντού να κρέμονται λουλούδια και καρδιές γεμάτες λουλούδια, από την εξώπορτα μέχρι την κρεβατοκάμαρα.

Η παρουσία και μόνο στη ζωή μου αποδεικνύει καθημερινά τα βαθιά του αισθήματα προς εμένα. Κατάλαβε πόσο πολύ ήθελα ένα παιδί, προσφέρθηκε να μου το δώσει, με στήριξε σε όλο τον αγώνα που κάναμε μέχρι να το αποκτήσουμε και στάθηκε δίπλα μου ως αληθινός άνδρας», τόνισε η Αλίκη Κατσαβού

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Ανέβασε φωτογραφία τα πόδια της και διέλυσε τον ανταγωνισμό. Like και ο Γιώργος Λιάγκας

Αναστασία Κβίτκο: Ξεχειλίζει από παντού και δεν είναι από τα τσουρέκια…