in

Κορωνοϊός και Θεία Κοινωνία. Αυτη είναι η Αλήθεια για τον κορωναϊό. Μεταδίδεται;

κορονοιοσ και θεια κοινωνια

Σύμφωνα με τους επιστήμονες και τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας ο κορωνοϊός μεταδίδεται και με το σάλιο και μεταδίδεται και με το κουταλάκι και όλα αυτα είναι κατανοητά και αποδεκτά και σύμφωνα με την κοινή λογική!
Αυτο που δεν καταλαβαίνουν όλοι όσοι δεν πιστευουν είναι η δύναμη της πίστης που αυτη κάνει τον πιστό να μεταλαμβάνει και φυσικά να μη κολλά και να νοσει!
Και να το παράδειγμα για να το καταλάβει και ο πιο άσχετος
Οπως λοιπον εσύ που είσαι απιστος βλέπεις….
ανθρωπους να πατανε στα καρβουνα και να μην καίγονται ενω αν το κανεις εσυ θα περάσεις κανα μήνα ανάσκελα στο κρεββάτι με εγκαύματα πρώτου δευτερου και τρίτου βαθμου έτσι θα πρεπει να πιστευεις και αυτα που δε βλέπεις
Γιατι το να μην καίγονται καποιοι είναι απτό και ορατό ενω τα θαυματα της πίστης επειδη δε τα βλέπεις δεν εχεις και την ικανότητα να τα καταλάβεις.
Και ναι το ένα είναι ικανότητα του σώματος το άλλο του μυαλού και του πνευματος!

Ο κόσμος τα της θρησκείας και γενικά του μυαλού τα έχει ευκολα ενω του σώματος δύσκολα!

Ο ιδιος άνθρωπος που μπορει να αντιληθφει οτι δε μπορεί να τρέξει τα 100 μέτρα σε 10 δευτερόλεπτα γιατι αυτό απαιτεί άσκηση ετών και ικανότητα και φυσικα ο ίδιος δε μπορει να το καταφέρει και δεν απαξιώνει αυτον που το μπορεί αντίθετα τον φωνάζει πρωταθλητή είναι ο ίδιος ο οποίος απαξιώνει τον πνευματικό άνθρωπο που ναι μπορεί και να κοινωνά και να μην κολλάει!
Ουτε ο αγιασμός ούτε το αντίδωρο, το μύρο, η θεία κοινωνία, το ελαίολαδο από το ευχελαιο για καποιον που δεν πιστευει ειναι φάρμακα αλλα ούτε και για αυτόν που πιστευει αυτα είναι απο μόνα τους φάρμακα ή μπορουν να αντικαταστήσουν το φάρμακο και τη θεραπευτική αγωγή!
Για τον πιστό όλα αυτά είναι το μέσο για την ψυχική αλλα και σωματική ηρεμία και ενισχύουν την πίστη για ίαση για προστασία και θεραπεία.
Ούτε αν νοσησουν όλοι οι παπάδες της Ελλάδας θα είναι απόδειξη μετάδοσης απο το Αγιο δισκοπότηρο αλλά ουτε αν δε νοσήουν θα είναι απόδειξη θαυματος! Αν νοσήσουν βέβαια θα γίνει σημαία, αν δε νοσήσει κανεις θα γινει αβαβα!
Το θαυμα ο καθένας το έχει μέσα του!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
κορωναιος

Κορονοϊός: 84 τα κρούσματα του ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ στην ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης Χριστινα ΜΠΟΜΠΑ. Θετική στον ΚΟΡΩΝΑΙΟ η ΜΠΟΜΠΑ. Δειτε το VIDEO