in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θυμάται και αναπολεί – Με μαγιό τότε πριν γίνει μάνα. “Ίδια Μέρα, Άλλος Χρόνος”:

Η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που πρόσφατα έγινε μητέρα, μας θύμισε με μια ανάρτηση στο Instagram ότι κάθε φάση της ζωής έχει την ομορφιά και την αξία της. Με τη λεζάντα “Ίδια μέρα, άλλος χρόνος”, δημοσίευσε μία παλαιότερη φωτογραφία της φορώντας μαγιό, θυμίζοντάς μας την περίοδο πριν γίνει μάνα.

Το πρόσωπο της Σπυροπούλου, γεμάτο χαμόγελο και το καλλίγραμμο σώμα της που αναδεικνύεται στο μαγιό, προσφέρουν μια ξεχωριστή εικόνα της Κωνσταντίνας πριν από τη μητρότητα.

Η φωτογραφία αυτή, συγκέντρωσε αμέτρητα likes και σχόλια από τους θαυμαστές της, ενώ την ευκαιρία να τη συγχαρούν ξανά για τη μητρότητα δεν έχασαν οι φίλοι και οι συνεργάτες της.

Διαφήμιση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή με τους θαυμαστές της στα social media.

Προσφάτως, έγινε μητέρα και αυτή η νέα ζωηρή περίοδος της ζωής της φαίνεται να της ταιριάζει τέλεια. Ωστόσο, αυτή η ανάρτηση της στο Instagram μας θυμίζει ότι κάθε στάδιο της ζωής έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και αξία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρίνα Λικμέτα: Με μπλέ μαγιό ξεκινά το καλοκαίρι 2023 – Η φωτογραφία με μπικίνι που… βγάζει μάτις

Ζάιρα Νάρα: Διέλυσε τον αντγωνισμό και έκλεψε τις εντυπώσεις στο φεστιβάλ των Καννών 2023 με το κατακόκκινο tοp της