in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Παραμένει στον ΣΚΑΪ

Mεγάλες αλλαγές έρχονται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν όσον αφορά τον ενημερωτικό τομέα, ενώ για τον ψυχαγωγικό τα πρόσωπα «έχουν κλειδώσει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day και της δημοσιογράφου Τίνας Μεσσαροπούλου, η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και αναδείχθηκε σε κεντρική παρουσιάστρια,
αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου, μετά από 15 χρόνια σκληρής εργασίας σε αυτό! Η ίδια είναι διατεθειμένη να βάλει ένα τέλος στη συνεργασία της με το κανάλι, παρά τις προτάσεις που δέχτηκε από αυτό.

Πιθανόν να δούμε τη δημοσιογράφο σε νέα τηλεοπτική στέγη από τη νέα σεζόν και, σύμφωνα με
τις πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, στον ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Διαφήμιση

Όσον αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η τωρινή εκπομπή της «Κάτι Ξαναψήνεται» τελειώνει φέτος! Αυτό, όμως, δεν σημαίνει και τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ.

Όπως λέγεται, η ξανθιά καλλονή θα αναλάβει την παρουσίαση του My STyle Rocks, το οποίο επανέρχεται από το φθινόπωρο με τέταρτο κύκλο. Υπενθυμίζεται πως ήταν παρουσιάστρια
του ριάλιτι μόδας στον δεύτερο κύκλο και ετοιμάζεται για comeback.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Με νέα ξανθιά συνοδό για φαγητό ο Ντέμης Νικολαΐδης – Φωτογραφίες

Βασίλειος Κωστέτσος: Το έντονο στρες, η αρρωστοφοβία και η δυσκολία αντιμετώπισής τους – «Τρέχω συνέχεια σε γιατρούς»