in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έφαγε και τώρα καίει τις θερμίδες στο γυμναστήριο

Η 34χρονη παρουσιάστρια προσέχει τη σιλουέτα της

Το φαγητό αρέσει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -όπως σε όλους μας- και η ίδια δεν το κρύβει.

Επειδή, όμως, θέλει να διατηρείται σε φόρμα και να μην έχει περιττά κιλά, φροντίζει να γυμνάζεται σε εβδομαδιαία βάση.

Την Κυριακή 6/3, λοιπόν, -όπως μαρτυρούν τα ΙnstaStories της- απόλαυσε αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές και μετά, το απόγευμα, έβαλε τα αθλητικά της ρούχα και πήγε γυμναστήριο.

Διαφήμιση

«Με τόσο φαγητό πρέπει να κατέβω μεθαύριο» σημειώνει πάνω στο παραπάνω βίντεο, η παρουσιάστρια του «Κάτι Ξαναψήνεται», όπου την βλέπουμε να περπατά με γρήγορο ρυθμό στον στατικό διάδρομο.

Λίγο μετά, δημοσίευσε ένα ακόμη σύντομο βίντεο, δείχνοντας μας πόσα χιλιόμετρα περπάτησε. 7 χιλιόμετρα, καθόλου άσχημα!

Να ξέρετε, το περπάτημα είναι η πιο απλή σωματική άσκηση, η οποία, όμως, έχει πολλά οφέλη για την ανθρώπινο οργανισμό. Ενδυναμώνει τα πόδια, συσφίγγει τους μύες, δρα κατά της κυτταρίτιδας. Φυσικά, καθώς περπατάτε, το σώμα σας καίει θερμίδες και λίπος. Όσον αφορά την ψυχική υγεία, μειώνει το θυμό και το άγχος και ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση.

Μην το καθυστερείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ και βγείτε με τον κολλητό σας ή το άλλο σας μισό για περπάτημα στο πάρκο της γειτονιάς σας -ή πηγαίντε στο γυμναστήριο-. Μετά από 30 λεπτά βαδίσματος, θα νιώθετε χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Σολωμού: Πού γιόρτασε τις Απόκριες και χόρεψε μέχρι το πρωί;

Κατερίνα Καινούργιου: Με λευκό κοστούμι, βόλταρε στην Φλωρεντία της Ιταλίας και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε