in

Κιμ Καρντάσιαν – Τζένιφερ Λόπεζ – Πάμελα Άντερσον και άλλες. Όλα τα SΕΧ ΤΑΡΕ του Χολιγουντ

Οι αστέρες του Χόλιγουντ ξέρουν να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας τόσο με τα επαγγελματικά τους όσο και με τα προσωπικά τους καμώματα, που πολλές φορές αφορούν τα τερτίπια τους στο κρεβάτι.

Δεν είναι, άλλωστε, λίγοι οι παγκοσμίου φήμης celebrities που είδαν τα εpωτικά τους δρώμενα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ή –ακόμα χειρότερα- να κυκλοφορούν σε DVD.

Διαφήμιση

Μερικοί από αυτούς είχαν πλήρη άγνοια, άλλοι φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν δεόντως ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που έμειναν απλά στις φήμες και δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το αν όντως έχουν κάνει SΕΧ tapes.

Αντέλ


Στο ζενίθ της καριέρας της, το 2012, ένα ερασιτεχνικό SΕΧ-tape βλέπει το φως της δημοσιότητας με την ίδια πρωταγωνίστρια να φιγουράρει παντού στο διαδίκτυο. Η καλλιτέχνης διέψευσε τη δική της συμμετοχή στο βίντεο, όμως η ομοιότητα της με την πρωταγωνίστρια είναι εμφανέστατη. Το βίντεο δεν κατέβηκε ποτέ, ενώ σύμφωνα με τις φήμες γυρίστηκε πριν τη μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας με τον άντρα για τον οποίο έγραψε το «Someone like you».

Τραγική ειρωνεία; Το βίντεο έχει για μουσικό χαλί το συγκεκριμένο τραγούδι. Λέγεται πως το βίντεο δημοσίευσε κάποιος Γάλλος παπαράτσι, όμως και ο πρώην σύντροφος της Αντέλ θεωρείται από πολλούς ικανός να εξέθεσε την πρώην του με την κυκλοφορία του συγκεκριμένου υλικού.

Κόλιν Φάρελ

Θεωρείται ένα από τα πιο σ…έξι αρσενικά του Χόλυγουντ με τις θαυμάστριες να κάνουν ουρά σε κάθε του εμφάνιση. Αν και ποτέ δεν έχει δώσει ιδιαίτερα δικαιώματα για την προσωπική του ζωή, το 2006 εμφανίστηκε ένα SΕΧ-tape του Βρετανού ηθοποιού και της Νικόλ Νάρεν, γνωστή για τις φωτογραφίσεις της στο Ρlaybοy. Ο Χολιγουντιανός δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για το εν λόγω θέμα, θέλοντας να βάλει τέλος στο ζήτημα.

Τζένιφερ Λόπεζ


Το SΕΧ-tape που είχε γυρίσει η Τζένιφερ Λόπεζ με τον πρώην σύζυγό της Οχάνι Νοά, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο τον περασμένο Σεπτέμβριο καθώς αναμενόταν να κυκλοφορήσει σε dvd. «Θα βγάλουμε ένα DVD και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πλάνα. Υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την Τζένιφερ χωρίς ρούχα και σε σ#ξouαλικές καταστάσεις, ειδικά από το ξενοδοχείο όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτος», δήλωσε, στο περιοδικό «In Touch Weekly», ο Εντ Μέγιερ, συνεργάτης του πρώην συζύγου της τραγουδίστριας.

Η 46χρονη ντίβα και ο Οχάνι υπήρξαν παντρεμένοι μόλις για 11 μήνες το 1997. Στο παρελθόν είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στα δικαστήρια, τόσο για το SΕΧ-tape, όσο και για την επιθυμία του Κουβανού να εκδώσει βιβλίο με λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής. Η Τζένιφερ κατέφυγε στη δικαιοσύνη και πέτυχε την αναστολή της κυκλοφορίας και του βιβλίου ,αλλά και του βίντεο, το οποίο μαγνητοσκόπησε ο ίδιος ο πρώην σύζυγός της και σκόπευε να το βγάλει στην αγορά, υπό τον τίτλο «Πως παντρεύτηκα την Τζένιφερ Λόπεζ: Η ιστορία της J-Lο και του Οχάνι Νόα».

Τουλίσα Κοντόσταβλος – Τζάστιν Έντουαρτς

Η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor, Τουλίσα Κοντόσταβλος είναι τρομερά δημοφιλής στην Αγγλία. Το επτάλεπτο SΕΧ-tape που είχε γυρίσει με το πρώην σύντροφό της, Τζάστιν Έντουαρτς το 2009, στα 21 της, για κακή της τύχη κυκλοφόρησε παρά τη θέληση της και παρότι η ίδια κινήθηκε νομικά, είναι αδύνατο να το εξαφανίσει από τους ιστότοπους καθώς συνεχώς ανεβαίνει σε νέες ιστοσελίδες.

Κιμ Καρντάσιαν – Ρέι Τζέι

Το «δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» ισχύει 100% στην περίπτωση της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βάδισε στα βήματα της Πάρις Χίλτον και γύρισε το δικό της home video διάρκειας39 λεπτών με τον σύντροφό της Ρέι Τζέι. Το βίντεο γυρίστηκε το 2007, ο Ρέι Τζι το κυκλοφόρησε σχεδόν αμέσως και η μέχρι τότε άγνωστη Καρντάσιαν είδε την καριέρα της να απογειώνεται σε χρόνο ρεκόρ.

Η Κιμ κατάφερε μάλιστα να εισπράξει από τα δικαιώματα του εpωτικού της βίντεο 3 εκατομμύρια λίρες, ενώ τα χρήματα που απέκτησε την μετά βίντεο ανέρχονται σε πολλές ακόμα χιλιάδες. Λίγo καιρό μετ’α, κυκλοφόρησε ακόμα ένα δίλεπτο βίντεo, όμως η Κιμ αρνείται πως πρωταγωνιστεί η ίδια παρότι κανένας δε φαίνεται να την πιστεύει.

Πάρις Χίλτον – Ρικ Σάλομον


Ποιος ξεχνάει το One night in Paris; Για πολλούς, το εpωτικό βίντεο της 19χρονης τότε Πάρις Χίλτον ήταν η αρχή του κακού για το παραλήρημα των βίντεο ανάλογου περιεχομένου που κατέκλυσαν τη σόουμπιζ. Η Πάρις Χίλτον και ο τότε σύντροφός της (και μετέπειτα σύζυγος της Πάμελα Άντερσον), Ρικ Σάλομον γύρισαν το 2001 ένα εpωτικό βίντεο το οποίο όμως μόνο για προσωπική χρήση δε λες ότι έμεινε.

Το 2003 το εν λόγω βίντεο κυκλοφορεί παντού και η Πάρις τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η οικογένειά της κατηγορεί τον κατά πολύ μεγαλύτερό της, Ρικ ότι διέρρευσε το βίντεο με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά το βίντεο κυκλοφορεί και επισήμως, τόσο με τη συγκατάθεση του Ρικ όσο και με της Χίλτον, η οποία έλαβε ως αμοιβή 400.000 δολάρια και μπόνους από τις πωλήσεις.

Πάμελα Άντερσον – Τόμι Λι

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού Baywatch ήταν η πρώτη διδάξασα στα poζ βίντεο. Το 1995 η Πάμελα και ο τότε σύζυγός της, ελληνική καταγωγής Τόμι Λι γύρισαν στο ταξίδι του μέλιτος ένα εpωτικό βίντεο το οποίο όμως εκλάπη από άντρα του προσωπικού του σπιτιού τους και πουλήθηκε έναντι αδράς αμοιβής φυσικά.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για τις ιδιωτικές στιγμές της απόλυτης σ#ξοβόμβας των 90’s ήταν κάτι παραπάνω από τεράστιο. Έτσι, αφού το είχε ήδη δει χιλιάδες κόσμος, η Πάμελα, ήρθε σε συνεννόηση με εταιρίες παραγωγής και πλέον το νούμερο ένα poζ βίντεο είναι και επίσημα διαθέσιμο σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, όπου απαιτείται συνδρομή για να δεις το περιεχόμενό τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έλλη Κοκκίνου: Η Δέσποινα Βανδή, τα Botox, η κυτταρίτιδα, οι πλαστικές, οι φωτογραφίες και το ΚΕPATO

Τζένιφερ Λόπεζ: Όταν έσκασε ημίγuμvη στα American Music Awards. Το φόρεμα και η Viral φωτογραφία της