in

Kim Kardashian: Σοκ για αυτά που της είπε ο Kanye West. Πότε ξεκινά το νέο ριάλιτι;

Το νέο ριάλιτι «The Kardashians» κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου στο Hulu – Δείτε το τρέιλερ

Το διαζύγιο των Κim KardashianΚanye West φέρνει το ένα κακό μετά το άλλο;

Στο τρέιλερ του επερχόμενου ριάλιτι «The Kardashians», στο Hulu -το οποίο κυκλοφόρησε μόλις σήμερα, Δευτέρα 14/3,-  η ιδρύτρια της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων και εσωρούχων Skims μοιράζεται ένα δυσάρεστο σχόλιο που της έκανε ο πρώην σύζυγός της και ράπερ, Κanye West.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση με τον Κanye» εξομολογείται η Κim και λίγο μετά λέει στην 42χρονη αδελφή της, Kourtney Kardashian: «Μου είπε ότι η καριέρα μου τελείωσε».

Διαφήμιση

Η 41χρονη δισεκατομμυριούχος δήλωσε στο περιοδικό Variety ότι ο ράπερ συμμετείχε στα γυρίσματα του νέου οικογενειακού ριάλιτι, πριν η σχέση τους χαλάσει τελείως.  Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν στο πολυαναμενόμενο ριάλιτι θα μάθουμε πληροφορίες για την περίοδο που έπαιρναν διαζύγιο, καθώς η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης αρωμάτων KKW Beauty προσπαθεί να κρατήσει τα προσωπικά τους προβλήματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με τον West ο οποίος συνεχίζει να δημοσιοποιεί τα πάντα.

Kim KardashianKanye West

Παρά τη δημόσια έκκλησή της προς τον 44χρονο ράπερ και σχεδιαστή μόδας να σταματήσει να την επικρίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκείνος την Κυριακή 13/3 διαμαρτυρήθηκε στο Instagram για τον λογαριασμό TikTok που διατηρεί η oκτάχρονη κόρη τους, North.

«Γεια σε όλους, μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με την Kim. Της είπα να σταματήσει να με ανταγωνίζεται με το TikTok. Tης είπα ότι είμαι ο πατέρας της North και ξέρω ότι εκείνη δεν σέβεται τους πατεράδες και την ιδέα της οικογένειας, αλλά της είπα ότι δεν επιτρέπω στην κόρη μου να χρησιμοποιεί το TikTok» τόνισε χαρακτηριστικά ο Kanye West.

Η Kim Kardashian έδειξε αδιαφορία και δεν αντέδρασε, παρά τη δημόσια ταραχή που δημιούργησε ο ράπερ.

Το «The Kardashians» κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου στο Hulu.

Δείτε το τρέιλερ του «Τhe Kardashians»:

https://www.youtube.com/watch?v=CvEzCkdgnWk

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Αεροπλάνο έφαγε πύραυλο και ο πιλότος το κατέβασε κανονικά. Viral ΒΙΝΤΕΟ

Νύχια: Οι κορυφαίες τάσεις μανικιούρ για την Άνοιξη 2022