in

Κερκ Φογκ: Θυμάστε το Legends of Hidden Temple; Δείτε πως είναι σήμερα ο παρουσιαστής

Το Legends of Hidden Temple ήταν η πρώτη μας επαφή με το Nickelodeon και αγαπήθηκε όσο λίγα εισαγόμενα προγράμματα. Κυρίως λόγω παρουσιαστή.

Αν σας πούμε ότι έχουν περάσει 28 χρόνια από τότε θα πάθετε ένα μικρό τάραγμα. Και μεγάλο ίσως. Ιδίως αν συνειδητοποιήσετε ότι 28 χρόνια πριν ήταν το 1995. Τότε που ήσασταν και ήμασταν πιτσιρικάδες και η ζωή μας ήταν μπάλα/barbie, φαγητό και τηλεόραση.

Διαφήμιση

Από τις καλύτερες στιγμές της ημέρας ήταν όταν βάζαμε το Legends of Hidden Temple, πρόγραμμα του Nickelodeon που σε εμάς στην Ελλάδα ήρθε 5-6 χρόνια αργότερα.

Αν δεν το θυμάστε, τότε λέξεις όπως Χρυσός Πίθηκος, Όλμεκ, Μπλε Μπαρακούντα, Τζάγκουαρ θα σας θυμίσουν πράγματα. 8 ομάδες ξεκινούσαν να διαγωνίζονται σε αποστολές και στο τέλος έφτανε μόνο μία ομάδα, η οποία έπρεπε να βρει τον Πίθηκο. Πολύ περισσότερο όμως θα θυμάστε τον παρουσιαστή Kirk Fogg, που ήταν και η ψυχή του παιχνιδιού.

Ο οικοδεσπότης που έπιανε συνομιλίες με τον Όλμεκ, έθετε τις δοκιμασίες και συνόδευε τις ομάδες στον φυλλώδη λαβύρινθο που οδηγεί στον Χρυσό Πίθηκο. To Legends of Hidden Temple είναι το παιχνίδι που θα θέλαμε να παίξουμε όλοι μας.

Ο Kirk Fogg μετά από χρόνια αποκάλυψε ότι οι φρουροί των Ολμέκων που πετάγονταν από το πουθενά και τρόμαζαν ήταν κάποιες φορές οι άνθρωποι που έγραφαν τα κείμενα με τις ερωτήσεις και τους γρίφους, ενώ αποκάλυψε ότι πολλές φορές ήταν φτιαγμένο έτσι ώστε να μην κερδίζει καμία ομάδα, γιατί έπρεπε κάθε χρόνο να υπάρχουν μόνο 8 νικητές.

Πώς είναι σήμερα ο Κερκ Φογκ;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Spotify: Ο αλγόριθμος μίλησε. Αν ακούει αυτά τα 10 τραγούδια τότε θέλει…

Έμιλι Σίαρς: Ελληνάρας της έστειλε το μόριό του και αυτή το έστειλε στη μάνα του – Viral Φωτογραφία