in

Κέιτ Μος: ΟΛΟΓYMNH για τα 60 χρόνια του ΡLΑΥΒOY. Με αυτές τις φωτογραφίες ξεπούλησε και είναι συλλεκτικό


Το 2013 το ΡΙayboy συμπλήρωσε 60 χρόνια και το απόλυτο μοντέλο Kate Moss κόσμησε το απόλυτο αντρικό περιοδικό του Χιού Χέφνερ ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη.

Η μεγάλη ναυαρχίδα των μοντέλων βρέθηκε στο εξώφυλλο του ΡΙayboy για τα 60α του γενέθλια -κυριολεκτικά όπως τη γέννησε η μαμά της- με το φωτογραφικό δίδυμο Μερτ & Μάρκους, να αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή της φωτογράφησης.

Όσο για το styling μαρμελάδα ο διάσημος στυλίστας Άλεξ Γουάιτ του περιοδικού W.

Διαφήμιση

«Το ΡΙayboy είναι τεράστιο παγκόσμιο brand. Χρειάζεται ένα δυνατό όνομα για να γιορτάσει τα 60 του χρόνια και να ξεκινήσει τα επόμενα 60 δήλωνε τότε ακόμα και ο ίδιος ο Hugh Hefner.

H Κέιτ είναι το πρόσωπο της Burberry και το μεγαλύτερο supermodel στον κόσμο», ανέφερε ο διευθυντής του περιοδικού Τζίμι Γέλινεκ.

«Είναι η ιδανική για να μας δώσει ώθηση για τα 60 χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ξεκινήσαμε με την Μέριλιν Μονρόε πριν από 60 χρόνια και τώρα έχουμε την Κέιτ Μος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γέλινεκ.

Ακόμα και σήμερα oι φωτογραφίες αυτές είναι ύμνος στο γυναικείο σώμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάγδα Τσέγκου: Η φωτογραφία όταν έκανε το μοντέλο σε σήριαλ πριν από 26 χρόνια

Ποια Ριάνα; Η σωσίας της είναι ακόμα πιο KAYTH και τα πετάει ΌΛΑ. Εικόνες