in

Καθαρά Δευτέρα: 3 ζώδια που καλύτερα να μη πετάξουν χαρταετό

Η Καθαρά Δευτέρα είναι μια μέρα γεμάτη έθιμα και παραδόσεις, με τον αετό να αποτελεί πρωταγωνιστή. Σύμφωνα με την αστρολογία, όμως, υπάρχουν 3 ζώδια που ίσως είναι καλύτερο να αποφύγουν την πτήση χαρτααετού φέτος αν θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Η μέρα ίσως να είναι γεμάτη με μικρές δυσκολίες και ενοχλήσεις, που θα χαλάσουν τη διάθεσή τους.
Καλύτερα να εστιάσουν σε ήρεμες και χαλαρωτικές δραστηριότητες, που θα τους φέρουν γαλήνη και ευεξία.

1. Κριός:

Η παρορμητικότητα και η ανυπομονησία του Κριού μπορεί να τον οδηγήσουν σε άτσαλες κινήσεις, με αποτέλεσμα να μπερδευτεί ή να σκίσει τον αετό του. Ίσως είναι καλύτερο να επιλέξει μια πιο ήρεμη δραστηριότητα για την ημέρα αυτή.

Διαφήμιση

2. Ζυγός:

Ο Ζυγός, με την ανάγκη για ισορροπία και αρμονία, μπορεί να δυσκολευτεί να ελέγξει τον αετό, καθώς οι άνεμοι και οι αλλαγές στην κατεύθυνση του αέρα μπορεί να τον φέρουν σε άβολη θέση.

3. Υδροχόος:

Η ανεξαρτησία και η αυθεντικότητα του Υδροχόου μπορεί να τον κάνουν να βαρεθεί εύκολα την πτήση αετού, θεωρώντας την μια τυπική και μονότονη δραστηριότητα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ιζαμπελ Γκουλάρτ: Τρώει πρωινό, ποζάρει στο δρόμο, κάνει ντουζ και σου φέρνει το καλοκαίρι ακόμα πιο κοντά

5 Χρώματα για Ανοιξιάτικα Looks: Οδηγός για Στυλάτες Εμφανίσεις