in

“Κατέρρευσε” ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού: «Αγαπούσε πολύ την πατρίδα, μου έλεγε δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω»

Υποσμηναγός Μάριος- Μιχαήλ Τουρόυτσικας: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 29χρονου πιλότου

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου μίλησε για το ήθος και για την αγάπη που είχε ο γιος του για την πατρίδα.

Διαφήμιση

Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα τί έχει γίνει ενώ τον είχε προειδοποιήσει πολλές φορές να προσέχει.

“Κατέρρευσε” ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού: «Αγαπούσε πολύ την πατρίδα, μου έλεγε δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω»

«Το παιδί αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. Τελευταία ημέρα που τον είδα – είχα να τον δω πέντε μήνες – μου λέει “όλα καλά”, του λέω “πρόσεξε γιατί ο Ερντογάν είναι ύπουλος”. Όχι μου λέει, “έχουμε σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα”. Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει», είπε βουρκωμένος μιλώντας στο Action24 ο πατέρας του, Κώστας Τουρουτσίκας.

Ο πατέρας του υποσμηναγού για το όνειρο του 29χρονου πιλότου

Όπως λέει ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού «το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα, δεν τον ενδιέφεραν, ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Ήταν ταμένος στο να γίνει πιλότος».

Η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως αναφέρει και εκείνος και η σύζυγός του, αλλά και τα δυο αδέρφια του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία.

«Η μητέρα του δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τα αδέρφια του είναι σε κατάσταση σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένα», είπε.

Οι σκέψεις όλων μας αυτήν την ώρα είναι στη οικογένεια του και ειδικά στη μητέρα του. Η γυναίκα σίγουρα θα έχει πάθει μεγάλο σοκ ενώ ο θάνατος του γιου της σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην Πολεμική Αεροπορία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που έχασε ένα σπουδαίο παιδί της.

“Κατέρρευσε” ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού: «Αγαπούσε πολύ την πατρίδα, μου έλεγε δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ενθουσιασμό προκαλεί το κορμί της

ΜΙLF on the beach – Η Κάρμεν Ηλέκτρα κυλιέται στην άμμο με μαγιό και το ζορίζει – Φωτογραφία