in

Κατερίνα Στικούδη – Viral Βίντεο: Θυμήσου τη τότε που χόρευε στους στύλους. Φωτογραφία και βίντεο

Κατερινα στικούδη


Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει τη Κατερίνα Στικούδη να προκαλεί με τις φωτογραφίες της και να να παίρνουν φωτιά τα παντελόνια των αντρών.

Πριν λίγα χρόνια και με αφορμή τη προώθηση του τότε νέου της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Θα σου περάσει» η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο ανέβασε πρόμο φωτογραφία ενώ χορεύει pοle dancing.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα likes έπεσαν βροχή, ενώ οι followers της δεν παρέλειψαν να της στέλνουν όμορφα λόγια και ευχές για τη καινούργια αυτή δουλειά της.

Διαφήμιση

Και δεν ήταν η πρώτη της φορά!

Η τραγουδίστρια είχε γίνει με την ίδια αμφίεση ακόμα άλλη μία φορά το πρόσωπο – αλλά και το κορμί!- της νέας καμπάνιας γνωστής ελληνικής εταιρίας εσωρούχων και μαγιό, στην οποία εμφανίζόταν ως… pοle dancer. Το koolnews έχει το υλικό και υα το δεις αμέσως.

ΔΕΣ και το Video

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιάρα Κμίνταν: Η αινιγματική φωτογραφία στο Instagram – Ποζάρει τόπλες αλλά είναι σα να φοράει μαγιό – Πώτς γκένεν αυτό;

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ημέρα που έσβησε τη Σάρον Στόουν – Σταύρωσε τα πόδια και έγινε του βασικού ενστίκτου. Viral video