in

Άμπι Κλάνσι: Η σύζυγος του Πίτερ Κράουτς με 4 παιδιά με το μαγιό της διαλύει το σύμπαν


Όταν ακούμε το όνομα Άμπι Κλάνσι, σκεφτόμαστε αμέσως την ξανθιά ομορφιά, την πασαρέλα και τις απίστευτες αναλογίες της. Η Άμπι, σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πίτερ Κράουτς και μητέρα τεσσάρων παιδιών, είναι ένα σύμβολο της μόδας και του γούστου, που συνεχίζει να κατακτά την κορυφή.

Παρουσιάστρια του δημοφιλούς τηλεοπτικού show “Next Top Model” της Μεγάλης Βρετανίας, η Άμπι έχει καταφέρει να συνδυάσει επιτυχημένα την καριέρα της με την οικογενειακή ζωή. Και αν κάποιος θα μπορούσε να πει ότι τα πράγματα θα είχαν χαλαρώσει μετά τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών της, η Άμπι έρχεται να ανατρέψει κάθε προσδοκία.

Διαφήμιση

Οι φωτογραφίες της με μαγιό που δημοσιεύει στα social media αναστατώνουν τους followers της και διαλύουν τον ανταγωνισμό. Με αψεγάδιαστο κορμί και αναλογίες που κόβουν την ανάσα, αποδεικνύει ότι η γοητεία και η ομορφιά δεν γνωρίζουν όρια ηλικίας ή περιστάσεων.

Ο Πίτερ Κράουτς, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει με χιούμορ ότι αν δεν ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής, δεν θα είχε την ευκαιρία να έχει δίπλα του αυτή τη γυναίκα.

Η Άμπι Κλάνσι αποτελεί ένα εντυπωσιακό παράδειγμα ενός μοντέλου που εξελίχθηκε σε παρουσιάστρια, σύζυγο, μητέρα και ταυτόχρονα διατηρεί την προσωπική και επαγγελματική της ζωή σε υψηλά επίπεδα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Η Όλγα Φουντέα με λευκό βρεγμένο φόρεμα χωρίς εσώρουχα… στάζει στον τοίχο και γυρνάει πρόσωπο

Έμιλι ΝτιΝτονάτο: Έγινε Supermodel γιατι ξόδευε 10.000 την εβδομάδα στα 17 της για…