in

Κατερίνα Καινούργιου: Το δράμα όταν έχασε τα παιδιά της και η συμβολή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Τα φρόντιζα και κοιμόμουν μαζι τους κάθε βραδυ. Ήταν η συντροφιά μου!»

Η Κατερίνα Καινούργια θυμάται τα παιδικά της χρόνια και μας συστήνει τα «παιδιά» της

Μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Κατερίνα Καινούργιου. Στην εικόνα που πόσταρε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απεικονίζονται τα δύο «παιδιά» της. Γυρεύοντας για παιδικές αναμνήσεις και παιχνίδια η ξανθιά παρουσιάστρια βρήκε τα «Λαχανοπαιδα» της.

Τα Λαχανόπαιδα ήταν το Ελληνικό όνομα για τα Cabbage Patch Kids της Αμερικάνικης Hasbro. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησαν απο την EL Greco την δεκαετία του 1980 και έγινε οι πιστοί φίλοι όλων των παιδιών.

Διαφήμιση

Τα κουκλάκια αυτά η Κατερίνα Καινούργιου νόμιζε ότι τα είχε χάσει αλλά της τα έδωσε πίσω η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ναι καλά διαβάσατε

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν χρόνια, είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η μαμά της Κατερίνας η οποία είχε βρει τα συγκεκριμένα κουκλάκια στο σπίτι, τα έδωσε στην Κωνσταντίνα τ για να τα δώσει στην κόρη της!

Αφού η Κατερίνα τα πήρεεξιστόρησε την ιστορία τους και στη συνέχεια έκανε το Post στο instagram

Στη φωτογραφία η Κατερίνα έγραψε ως λεζάντα: «Η ιστορια τους ήταν: πως ένα κοριτσακι βρήκε μεσα σε λαχανα (σε κηπο με λαχανα δεν θυμαμαι καλα) παιδακια και θελησε να τους δωσει ενα σπιτικο. Επειδη ομως ηταν ευθυνη, και επρεπε να προσεξουν καλα τα μωρακια και δεν ηταν ευκολη υποθεση, επρεπε να τα υιοθετησεις με πιστοποιητικο υιοθεσιας, που λαμβανες την στιγμη της αγορας. Απο κει και περα είχες την ευθυνη τους και επρεπε να προσεξεις ωστε να τα φροντιζεις και να τα κανεις ευτυχισμενα.

Η ολη ιστορια ηταν τοσο ρεαλιστικα γραμμενη που σου δημιουργουσε δεος. Στην αρχη μαλιστα νομιζα (σαν παιδακι που ημουν) πως προκειται για πραγματικα μωρακια😀 (στην πρωτη σελιδα ειχε ζωγραφιες με μωρακια μεσα σε λαχανα. Στην πισω ειχε τα κουκλακια)…Τα φρόντιζα…και κοιμόμουν μαζι τους κάθε βραδυ…ηταν η συντροφιά μου!».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αγγελική Ηλιάδη: Το Χέλι – Το κούνησε με ολόσωμη φόρμα και έφερε ταραχές – Δες το viral βίντεο

Viral: Πόσο γέρος είσαι; 15 + 1 ενδείξεις ότι έχεις περάσει στη φάση «Πω ρε φίλε γέρασα»