in

Κατερίνα Καινούργιου: Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης φέρνουν γκρίνια και κόντρα με το zougla.gr

κατερινα καινουργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει στείλει από τις αρχές Σεπτέμβρη εξώδικη διαμαρτυρία στην ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr με αφορμή αναρτήσεις και δημοσιεύματα τα οποία θεωρεί συκοφαντικά.

Ουδέποτε βέβαια η κριτική και η προσωπική άποψη για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αντικείμενο συκοφαντικής δυσφήμισης.

Γεγονός είναι ότι η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε τη χρονιά με τηλεθέαση κοντά στο 20% και πλέον όπως βλέπετε και στο χθεσινό πίνακα έχει κατρακυλήσει χάνοντας 8-9 μονάδες.

Διαφήμιση

Μπορεί να μην τρίζει η καρέκλα της και να μη σκέφτεται το κανάλι να την αλλάξει με την Ναταλία Γερμανού πηγαίνοντας την Κατερίνα Καινούργιου στο Σαββατοκύριακο όπως δήθεν σκεφτόταν να κόψει την Ιωάννα Μαλέσκου και να την κάνει σκάντζα με το δίδυμο Κάκαβα Γκουντάρα ο ΣΚΑΪ, όπως μετέδωσε η εκπομπή Super Κατερίνα μεταφέροντας με χαρά άκυρο δημοσίευμα ενός site, όμως έναν εκνευρισμό δείχνει να τον έχει η παρουσιάστρια για τα χαμηλά νούμερα.

Έτσι λοιπόν με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας ζούγκλα το οποίο κριτικάρει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τα τηλεφωνήματα με τις φερόμενες αληθινές ιστορίες τις οποίες σύμφωνα με αυτό ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αποφασίσε να κόψει η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε τον εκνευρισμό της για αναφέρθηκε σε όλο αυτό με τρόπο άκομψο.

Συνδύασε την κριτική στο τηλεοπτικό προϊόν με εμμονή και έδειξε τον συντάκτη του άρθρου ως άνθρωπο ο οποίος ενδεχομένως και να μπορέσει να απειλήσει ακόμα και τη σωματική της ακεραιότητα. Το λες και τραγικό όλο αυτό!
Δείτε το Video εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη τηλεθέαση: Παγιώνεται στο χαμηλό 10%. Έντονος προβληματισμός

Αναστασης κολοβος

Αναστάσης Κολοβός: Δείτε τους γονείς του που γιορτάζουν 52 χρόνια γάμου