in

Γιώργος Ασημακόπουλος: Όλη η αλήθεια για το κόψιμο του από το πρωινό. Τι απάντησε η Φαίη Σκορδά

george asimakopoulos
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος του Survivor

Τη δική τους απάντηση έδωσαν σήμερα στο πρωινό σχετικά με δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος έφυγε από την εκπομπή.

Τα δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος έφυγε απογοητευμένος αφού άλλα είχαν συμφωνήσει και άλλα έκαναν.

Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια αφού δεν μπορεί να έχει παρουσία σε όλη την εκπομπή και να κάθεται στο πάνελ μαζί με τους δημοσιογράφους ούτε φυσικά μπορεί να θεωρηθεί ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Διαφήμιση

Έτσι λοιπόν αφού βρήκαν μία χρυσή τομή ώστε κάποιες μέρες να πηγαίνει στο στούντιο και να παρουσιάζει συνεντεύξεις που θα κάνει σε σπίτια επωνύμων σήμερα βγήκαν όλοι μαζί και απολογητικά ανέφεραν ότι:

Επειδή ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει τα μαγαζιά του και εργάζεται σε αυτά, δεν έχει μόνο πωλήτριες έχει και υποχρεώσεις. Εμείς εδώ στο πρωινό το ξέρουμε και το αναγνωρίζουμε οπότε κάποιες μέρες θα είναι και στα μαγαζιά του και όποτε μπορεί θα έχετε και στην εκπομπή δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Καταλάβατε δηλαδή πήγαινε για κόψιμο και του χρύσωσαν το χάπι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
χάπι Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Αννίτα Ναθαναήλ δίπλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Δείτε το συγκλονιστικό της μήνυμα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο πρόλαβε τελευταία στιγμή. Σώθηκε με 10 μέρες αντιβίωση