in

Κατερίνα Καινούργιου: Νεανική επιδερμίδα με την σωστή ρουτίνα ομορφιάς

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πάντα πανέμορφη, καθώς έχει καταφέρει να κρατήσει την νεότητα και την φρεσκάδα στο πρόσωπο της όλα αυτά τα χρόνια. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την αναγκάζουν να βάφεται καθημερινά, όπως και να βρίσκεται κάτω από τα έντονα φώτα του στούντιο. Εκτός από την ηλικία μας, υπάρχουν πολλοί εξωτερικούς παράγοντες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε που επιβαρύνουν την επιδερμίδα μας και προκαλούν πρόωρη γήρανση.

Το μυστικό της νεανικής επιδερμίδας της Καινούργιου είναι η σωστή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της, αφού μόνο με τη φροντίδα μπορεί το δέρμα να προστατευθεί από την αναπόφευκτη ωρίμανση του.

Καταλήξαμε λοιπόν σε ορισμένα μυστικά ομορφιάς για να αποκτήσετε την αψεγάδιαστη και νεανική επιδερμίδα της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαφήμιση

Καθαρίστε απαλά το δέρμα σας. Το υπερβολικό τρίψιμο του δέρματός μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς, οι οποίοι επιταχύνουν τη γήρανση του. Αντίθετα, το απαλό πλύσιμο βοηθά στην απομάκρυνση της ρύπανσης, του μακιγιάζ και άλλων ουσιών.

Να πλένεις το πρόσωπό σου δύο φορές την ημέρα, ειδικά μετά από έντονη εφίδρωση. Ο ιδρώτας ερεθίζει το δέρμα, επομένως πρέπει να πλύνεις το δέρμα σου το συντομότερο δυνατό μετά από γυμναστική ή έντονη κούραση.

Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης δέρματος με έντονα χημικά, που κάνουν το δέρμα σας να καίει. Όταν το δέρμα σας έχει την αίσθηση ότι τσιμπάει, σημαίνει ότι είναι ερεθισμένο και αυτό μπορεί να το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο.

Προστατέψτε το δέρμα σας από τον ήλιο. Είτε κάθεστε στο μπαλκόνι είτε πάτε για βόλτα, η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη. Μπορείτε να προστατέψετε το δέρμα σας χρησιμοποιώντας αντηλιακό ευρέος φάσματος. SPF 30 (ή υψηλότερο) και ανθεκτικό στο νερό.

Τέλος, η σωστή ενυδάτωση έρχεται πρώτα από μέσα μας. Τα φρούτα και τα λαχανικά πρέπει να έχουν καθημερινή θέση στα γεύματα σας.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο σου κόβει την ανάσα. Η φωτογραφία με τα λευκά εσώρουχα λίγο πριν το τσίκνισμα σε βάζει σε σκέψεις

Ελευθερία Ελευθερίου: Τα είδαν όλα οι γείτονες. Ανέβηκε στην ταράτσα με γούνα και γόβες. ΜΟΝΟ! Δες φωτογραφίες