in

Κατερίνα Καινούργιου: Η γνωριμία της με το Μάνο Δασκαλάκη και η κουβέντα που της άλλαξε γνώμη

Η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να αποκαλύψει το πώς και που, γνώρισε πρόσφατα τον Μάνο Δασκαλάκη, τον τραγικό πατέρα από την Πάτρα ο οποίος με τη σύζυγό του έχουν χάσει τα τρία παιδιά που εδώ και χρόνια απασχολούν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα, για το κατά πόσο οι θάνατοι αυτοί ήταν φυσιολογική η αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε μετανιωμένη για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε προγενέστερο χρόνο καθώς είχε καταφερθεί εναντίον του συγκεκριμένου άνδρα!

Μετά την γνωριμία τους και τη συζήτηση που άνοιξαν αντιλήφθηκε ότι οι προθέσεις του ήταν εντελώς διαφορετικές, οτι είναι μία τραγική φιγούρα σε όλο αυτό και με αφορμή την ολοκλήρωση της δίκης και της απόφασης που αναμένεται της επόμενης ημέρες, βρήκε χρόνο στη σημερινή εκπομπή να αναφέρει το περιστατικό!

Διαφήμιση

ΔΕΙΤΕ τι ελεγε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση
Πόσες ημέρες δίαιτα χρειάζεται για να χάσει κάποιος 5 κιλά;

Πόσες ημέρες δίαιτα χρειάζεται για να χάσει κάποιος 5 κιλά;

Πέντε ταξιδιωτικοί προορισμοί σκέτη… απογοήτευση

Ζονκ: Πέντε ταξιδιωτικοί προορισμοί σκέτη… απογοήτευση